2777
2789
عنوان

سقط جنین

151 بازدید | 8 پست

بچه ها لطفا خواهرانه تجربه دارید راهنمایی کنید حالم خیلی بده جنین من قلبش تشکیل نشده امروز دومین سونوگرافی کردم دوهفته پیش هم اولین سونوگرافی که سنش هفت هفته بود متاسفانه امروز هم هفت هفته بود دوهفته رشد نکرده دکتر امیدی نداد دیگه معرفی کرد بیمارستان قرص بگیرم ولی گفت طبیعی بیفته بهتره لکه بینی و علائم سقط هم ندارم اولین تجربه بارداریمه لطفا کمک می کنید طبیعی چجوری سقط کنم 

امروز تو مطب صدای قلب جنین یه خانم پخش میشد از بغض ترکیدم رفتم بیرون مطب کارم یسره گریس حالم خوب نیست دیگه نمیتونم امیدی داشته باشم حتی رشد هم نکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🥺جاری منم اولین بارداری مثل شما بودش.قلبش تشکیل نشد بعد ۲هفته.طبیعی افتاد و سقط کرد.

الان بچه دومش ده روز دیگه دنیا میاد یه دختر داشت الانم پسره😀غصه نخور بوقتش قشنگترینا نصیبت میشه

نا امید نباش حتما خدا صلاحی دیده 

ناراحتم نباش یه حکمتی بوده باور کن

الان پسر من ۳۲روزشه قلبش سوراخه بزرگم هست

ولی به خدا امیدوارم شکر میکنم به این روزاش

بچم کارش به عمل نکشه

شکر کن 

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

عزیزم🥺جاری منم اولین بارداری مثل شما بودش.قلبش تشکیل نشد بعد ۲هفته.طبیعی افتاد و سقط کرد. الان بچه ...

ببخشید جاریتون و برادرشوهرتون قبل بارداری سالمشون ازمایش دادن ؟

ببخشید جاریتون و برادرشوهرتون قبل بارداری سالمشون ازمایش دادن ؟

نه.سنشون بالا بود۳۲جاریم۴۵برادرشوهرم.برادرشوهرمم سیگاری بود نمیدونم دلیلش چی بود!ولی دکتر میگفت همه اینا دخیلن.الان جاریم۳۶سالشه داره زایمان میکنه و برادرشوهرم ۴۹ اینا هست