خانوم۷۷کوچولو مدیر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 عنوان کی از بچه داری خسته شده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 72 پست یه چند روز بچتونو بدین من گردن میگیرم😉چقدر دلم یه نینی فسقلی میخواد باهاش بازی کنم در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖 1403/03/01 | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 بیا وردارببر خیرببینی تاعمردارم دعات میکنم😅😅😅😅 ای خدا دلت میاد😍 در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 12814 ۴ سالشه ی بند حرف میزنه دختره بفرستم بیاد خودم پریودم دخترم رفته رو مخم ببخشید شما اسمتون نگار نیس؟؟؟ خیلی شبیه یکی از دوستانم هستین عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
32125401 عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 6272 بچه ۹ ساله رو شما میشورین هنوز؟ ن منظورم این بود یکی تموم میشد یکی دیگه شروع میشد من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 ۱۲ ساله و ۷ ساله قبول میکنی😄 خیلی دعوا میکنن کلافه شدم بقول اون اهنگهنمخام صداته بشنوم.....🤣نههه در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 بیا ببر ادرس بدم😂 بده بده در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
سلمانم عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1846 اقااااا. یه لحظه نفرست بچه هارو . من گفتم فسقلی باشه وای شرمنده فرستادم .عزیزم ایناخوبه ازآب وگل دراومدن🤣فقط ببخشید یه سره دعوامیکنن یکمم زیادحرف میزنن بعدم زبون نفهمن خیلیم شیطونن وگرنه دیگه مشکلی ندارن😊 کاربری خانومم👩🏻
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31610 مال شما هم میگه خدا الان خوبه آخوندا خدان خدا توی خونمون نمیتونه ببینه پسر ۵ سالمه پسرم شبها کنار خودش واسه خدا بالش میزاره، بعد باز جمعش میکنه میگه ای وای الان خدا بزرگه اینجا جا نمیشن خونمون خراب میشه😂😂 دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
جانانیمم عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 2004 پسرم شبها کنار خودش واسه خدا بالش میزاره، بعد باز جمعش میکنه میگه ای وای الان خدا بزرگه اینجا جا نمی ... خخخ این دیگه اخرشه من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 🤐 والا بخدا😂میخوام با بچه ها ریلکس کنم ازین دنیای ادم بزرگا فرار کنم بعد دوتا بچه ی بزرگ ک جنگین میخوای بدی بهم زرنگی خواهر🤤 در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31610 ن منظورم این بود یکی تموم میشد یکی دیگه شروع میشد آها، تنشون سلامت، همینه دیگه، ان شالله که عاقبتشون بخیر باشه و قدر دون زحمات پدر و مادر باشن🥰 دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 پسرم شبها کنار خودش واسه خدا بالش میزاره، بعد باز جمعش میکنه میگه ای وای الان خدا بزرگه اینجا جا نمی ... 😂😂😂وای در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 😂😂😂😂همایون رو به تو میسپارم😂 😂منو هم ب خدا بسپار در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
سلمانم عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1846 مال شما هم میگه خدا الان خوبه آخوندا خدان خدا توی خونمون نمیتونه ببینه پسر ۵ سالمه پسرمن دیروز توتلوزیون دوتا آخوند نشون داد بعد با تعجب میگفت مامان دوتا خدا😳 کاربری خانومم👩🏻