2777
2789
عنوان

کی از بچه داری خسته شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 72 پست
بیا وردارببر خیرببینی تاعمردارم دعات میکنم😅😅😅😅

ای خدا دلت میاد😍

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
۴ سالشه ی بند حرف میزنه دختره بفرستم بیاد  خودم پریودم دخترم رفته رو مخم

ببخشید شما اسمتون نگار نیس؟؟؟ خیلی شبیه یکی از دوستانم هستین

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲ ساله و ۷ ساله قبول میکنی😄 خیلی دعوا میکنن کلافه شدم

بقول اون اهنگه

نمخام صداته بشنوم.....

🤣نههه

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
اقااااا. یه لحظه نفرست بچه هارو . من گفتم فسقلی باشه 

وای شرمنده فرستادم .عزیزم ایناخوبه ازآب وگل دراومدن🤣فقط ببخشید یه سره دعوامیکنن یکمم زیادحرف میزنن بعدم زبون نفهمن خیلیم شیطونن وگرنه دیگه مشکلی ندارن😊

کاربری خانومم👩🏻
مال شما هم میگه خدا الان خوبه آخوندا خدان خدا توی خونمون نمیتونه ببینه پسر ۵ سالمه 

پسرم شبها کنار خودش واسه خدا بالش میزاره، بعد باز جمعش میکنه میگه ای وای الان خدا بزرگه اینجا جا نمیشن خونمون خراب میشه😂😂 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پسرم شبها کنار خودش واسه خدا بالش میزاره، بعد باز جمعش میکنه میگه ای وای الان خدا بزرگه اینجا جا نمی ...

خخخ این دیگه اخرشه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
🤐

والا بخدا😂میخوام با بچه ها ریلکس کنم ازین دنیای ادم بزرگا فرار کنم بعد دوتا بچه ی بزرگ ک جنگین میخوای بدی بهم زرنگی خواهر🤤

ن منظورم این بود یکی تموم میشد یکی دیگه شروع میشد 

آها، تنشون سلامت، همینه دیگه، ان شالله که عاقبتشون بخیر باشه و قدر دون زحمات پدر و مادر باشن🥰

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پسرم شبها کنار خودش واسه خدا بالش میزاره، بعد باز جمعش میکنه میگه ای وای الان خدا بزرگه اینجا جا نمی ...

😂😂😂وای

😂😂😂😂همایون رو به تو میسپارم😂

😂منو هم ب خدا بسپار

مال شما هم میگه خدا الان خوبه آخوندا خدان خدا توی خونمون نمیتونه ببینه پسر ۵ سالمه 

پسرمن دیروز توتلوزیون دوتا آخوند نشون داد بعد با تعجب میگفت مامان دوتا خدا😳

کاربری خانومم👩🏻