2777
2789
عنوان

کی از بچه داری خسته شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 72 پست
نی نی فقط وقتی ک سرحاله تمیزه سیره و حموم کرده خوبه وگرنه کلی زحمت داره روزی باید سه چهار دست لباس ب ...

دقیقا منم همون چندساعت تمییزیشو میخوام😜

ولی خب جدای از شوخی درسته سختی زیاد داره ادم دست تنها باشه کم میاره. ولی از یطرف خیلی شیرینه. من خیلی نینی دوست دارم حیف ک فعلا شرایطمون اوکی نیست ‌. بچه هم تو فامیل نداریم :/

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
این همه رو خدا میبینه پس😂 بهش بگو چخبرته عامو همه رو خدا میکنی

اصلا کلن آخوند ودعا وقرآن وسینه زنی ونماز همشونو به چشم خدا میبینه🤣 به عرفان علاقه داره کلا سوالهای دینی زیادمیپرسه منم دینیم ضعیفه🤣فکرکنم درآینده آخوندبشه🤦‍♀️

کاربری خانومم👩🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کلن آخوند ودعا وقرآن وسینه زنی ونماز همشونو به چشم خدا میبینه🤣 به عرفان علاقه داره کلا سوالهای ...

😂😂تبریک . پس خودشم میخواد خدا شه انقدر علاقه داره. 

ببین اونموقع ک دینی نمیخوندی باید ب فکر الانت میفتادی😅هی معلما میگفتن این درسا ب کارتون میاد ما باور نمیکردیم

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
😂😂تبریک . پس خودشم میخواد خدا شه انقدر علاقه داره.  ببین اونموقع ک دینی نمیخوندی باید ب فکر ...

🤣🤣🤣 آره فکرنمیکردم درآینده قراره پسرم  ازم امتحان بگیره🤣بخدا یه چیزی بگم باور نمیکنی یه روز گفت کی مارودرست کرده🤨گفتم خدا .گفت مگه خداپیچ گوشتی داره🤦‍♀️بعد میگفت آره خودمم پیش خدا بودم تورو درست کرده کمکش کردم😇قدرت تخیلشم بالاس

کاربری خانومم👩🏻
🤣🤣🤣 آره فکرنمیکردم درآینده قراره پسرم  ازم امتحان بگیره🤣بخدا یه چیزی بگم باور نمیکنی یه روز ...

😂😂😂واقعا سختتر از امتحانای دیگه س. خدا بهت صبر بده 😂 مطالعتو ببر بالا

🤣🤣🤣 آره فکرنمیکردم درآینده قراره پسرم  ازم امتحان بگیره🤣بخدا یه چیزی بگم باور نمیکنی یه روز ...

ببین ولی من یجا خوندم بچه سوال میکرد پدرش ازش میپرسید ب نظر خودت چطوری بوده یعنی اجازه میداد بچه خلاقانه نظر بده و بر اساس نظر اون میسنجید ک چی بگع

ببین ولی من یجا خوندم بچه سوال میکرد پدرش ازش میپرسید ب نظر خودت چطوری بوده یعنی اجازه میداد بچه خلا ...

فکر خوبیه اینبار حتما امتحان میکنم.ممنون❤.ولی میترسم دیگه زیادی تخیلیش کنه وکم کم حرفای نامربوط بزنه🤣

کاربری خانومم👩🏻
بخدا که همینه دخترم بااینکه ۷سالشه زیاد ازاین سوالا نمیپرسه ولی پسرم ۴ سالشه مدام سوالایی میپرسه که ...

پسرم دیروز میگه من گفتم هی نگو خدا آسمونه دیدی دو تا خدا هواپیماشون سقوط کرد شهدای دیروز 

میگم پسرم اونا آخوندن میگه مامان تو نمیدونی خداها که مردن حتما زلزله میاد 

از دیروز فقط میگه خدا مرد زلزله میاد

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
فکر خوبیه اینبار حتما امتحان میکنم.ممنون❤.ولی میترسم دیگه زیادی تخیلیش کنه وکم کم حرفای نامربوط بزنه ...

😂امکانش بشدت زیاده

دقیقا منم همون چندساعت تمییزیشو میخوام😜 ولی خب جدای از شوخی درسته سختی زیاد داره ادم دست تنها باشه ...

اره دیگه شیرینم هست خیلی دوس داشتنیه انقد که همه چیو تحمل میکنی بخاطرش  امیدوارم هروقت خواستی خدا بهت بده😍

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اره دیگه شیرینم هست خیلی دوس داشتنیه انقد که همه چیو تحمل میکنی بخاطرش  امیدوارم هروقت خواستی خ ...

مرسی عزیزم😘