2777
2789
عنوان

کی از بچه داری خسته شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ ساله میخواین.؟ 

پرحرف، پرسوال، کنجکاو، هزاران سوال عجیب و غریب تو ذهنش، پرانرژی و بدون خستگی، پایه میخواد واسه همین چیزایی که گفتم و کشتی و فوتبال، هستی بسم الله آدرس بدم 😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
۴ سالشه ی بند حرف میزنه دختره بفرستم بیاد  خودم پریودم دخترم رفته رو مخم

😂نه حرف نزنه بچه باشه

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
ااررره😍

بیا وردارببر خیرببینی

تاعمردارم دعات میکنم😅😅😅😅

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

۱۲ ساله و ۷ ساله قبول میکنی😄 خیلی دعوا میکنن کلافه شدم

اوخ😂

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

من۹ساله دارم باسن بچه میشورم یه هفته ایم هست عقب انداختم مثل چی میترسم

بچه ۹ ساله رو شما میشورین هنوز؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یه پسر ۴ ساله بایه دختر ۷ ساله کادوپیچشون میکنم باپست پیشتاز میفرستم

اقااااا. یه لحظه نفرست بچه هارو . من گفتم فسقلی باشه 

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
۶ ساله میخواین.؟  پرحرف، پرسوال، کنجکاو، هزاران سوال عجیب و غریب تو ذهنش، پرانرژی و بدون خستگی ...

مال شما هم میگه خدا الان خوبه

آخوندا خدان

خدا توی خونمون نمیتونه ببینه

پسر ۵ سالمه 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲