2777
2789
عنوان

به نظرتون ازدواج دختری که...

2578 بازدید | 11 پست

مطلقس با یه پسر مجرد بعدها مشکلات خاصی میتونه بع وجود بیاره؟

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پسر و خانوادش فرهنگ درستی داشته باشن نه مشکلی پیش نمیاد

خانوادش به دلایل دیگه زیاد راضی نیستن اما خودش خیلی مصممه

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
خانوادش به دلایل دیگه زیاد راضی نیستن اما خودش خیلی مصممه

منظور اینکه براشون عادی باشه همچین مسئله ای 

سر هر دعوا و بحثی نخوان بزنن تو سر دختر این قضیه رو 

شعور بالا لازمه

اینم بگم برادر همسر فوق العاده خوشنیپ و زیبا بود و ضع مالیش خیلی خوب بود و کل خانواده از این ازدواج راضی نبودن و مخالفت کردن  و توعقذش فقط همسر من بود و بعدذاز ازدواجم هم چنان مخالفت میکردن  و خودش سرد شد نسیت به همسرش و تمس الکی ازش ایراد می گرفت و بعدم مهریه اشو داد و جدا شد ولی آه اون خانم باعث شد ورشکسته بشه و مشکل مالی پیدا کنه 

اینم بگم برادر همسر فوق العاده خوشنیپ و زیبا بود و ضع مالیش خیلی خوب بود و کل خانواده از این ازدواج ...

👌🙂