2777
2789
اگ همه رو داشت و یه ازدواج ناموفق داشت چی

ادم قحط نیس میمونم یکی بیاد ازدواج ناموفق نداشته باشع

مستقل باشع نگه بریم ت اپارتمانی ک مادرم هس 

و خیلی چیزا🫥

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ادمی که اخلاق نداشته باشه دنیای زیبا وپولم باشه غیر قابل تحمله 

ولی اگ اخلاق داشته باشه  حتی اگ زیاهم نباشه ب دل میشینه کم کم ب پولم میرسه 

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم قحط نیس میمونم یکی بیاد ازدواج ناموفق نداشته باشع مستقل باشع نگه بریم ت اپارتمانی ک مادرم هس&nb ...

بابا جذبه🌹

اره کمه؟؟؟😁

نه ولا کم نیست 

با تو دوست شد؟ یا سنتی آشنا شد باهات؟ 

معمولا ‌پسرایی که عادت کردن یکم سخت این عادت رو کنار میزارن، ولی هستن دخترایی که این موضوع براشون مهم نیست

دقیقا ، انگار راحت تر میتونیم بهش اعتماد کنیم و حس مردونگی بیشتری رو ازش دریافت میکنیم 

اگ چارشونه هم باشه ک دیگه وووووووویییییییی

بابا جذبه🌹

🫠😂

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
 ادم باشه پول اخلاق قیافه معمولی یا حتی رو به پایین قد بلند تیپشم خوب باشه خسیسم نباشه

اصن قد جز مهمترین معیاراس 

نه ولا کم نیست  با تو دوست شد؟ یا سنتی آشنا شد باهات؟  معمولا ‌پسرایی که عادت کردن ...

واس من از اقوام دوره یعنی نوه دایی بابامه 

واس من از اقوام دوره یعنی نوه دایی بابامه 

ببین ریسکه خدایی 

ولی باهاش آشنا شو ، رفت و آمد کن  ببین آقاس؟ 

ببین حرف و عملش یکیه 

اگه همچین ‌پسری بد نیست بهش فرصت بدی 

هستن پسرایی که واقعا بعد ازدواجشون متعهدن کاملا و سراغ اینجور چیزا نمیرن 

دیگه😂❤️ خوب چطور جذبش کردی  چیکار کردی

قدبلنده و چارشونه قدش ۱/۹۰ حسم بهش خوب بود ته دلم احساس میکردم‌اونم ازمن بدش نمیاد چن بار تومهمونی خانوادگی دیدمش بعد چندماه خودش پیام داد حالا من از خدام بودا بعد دیر سین میکردم یه خط درمیون ج میدادم ک پررو نشه😁