2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7248698 بازدید | 695357 پست
منم هرچی تو تقدیرم باشه 😍 همش ب سعید میگم تورخدا دومی رو زود اقدام کنیم میگه نه زوده چند سال دیگ می ...

هنوز اسمی صدرصد انتخاب نکردیم 😀

وای گلم حتما ب فکر باشه..طبیعی رو ک ادامه بدین ببینین خدا چ میخواد..

اره همه بچه ها اینجور .با یکی ازوم میشن از یکی میترسن..

بغل باباشم اروم میگیره؟؟؟ 

دختر من ایقد وابسته شوهرم شده.

سلینم همینجور میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم..شکر .هم خوب هم همراه درد...چقد خسته م.موقع بلند شدن چقد عصبی میشم چون فشار ب واژنم میاد..ه ...

خداروشکر عزیزم،انشاله این چند روزه باقیمانده هم به سلامتی بگذرونی،منم خیلی واژنم درد داره مخصوصا وقتی دراز میکشم موقع بلند شدن خیلی اذیتم میکنه،حق داری عزیزم منم با اینکه دخترم بزرگه اگه اشتباهی کنه خیلی بد باهاش رفتار میکنم بعدش سریع پشیمون میشم ازش معذرت خواهی میکنم،دست خودم نیست اعصابم ضعیف شده،تکالیف مدرسه هم اضافه شده ،دیگه واقعا کشش ندارم،فقط میگم این چند وقت بگذره،من سزارینی هستم فک کنم توی ۳۸ هفته بهم نوبت بده،تقریبا ۵ هفته دیگه ،ولی شما چون طبیعی هستی ممکنه تا ۴۰ هفته هم طول بکشه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من چهار پنج روز ال دی خوردم که ماه بعد برم دکتر و تخمک کشی و انتقال ولی پشیمون شدم و قرصم ادا ...

اره بخاطر قرصه کاش ول نمیکردی بسته تو میخوری بعد ول میکردی ک سیکلتو رحمتو ب هم نمیریخت الانم مفنامیک اسید هر 6 ساعت یکی بخور ک بند بیاد و قرص آهن هم حتما بخور

اسمیر رو فرستادمبراتمن همش دارو مصرف میکنم بعد مدتی عفونت برمیگردهمدام هم در معاینه میگه التهاب دهان ...

اسمیر رو ک نمیتونم بخونم تاره ولی اینکه دائم دارو میخوری و عفونت میگیری سیستم ایمنیت ضعیفه

نشاسته جات و شیزینی جات مصنوعی رو حذف کن باعث عفونت قارچی میشن لباس زیر نپوش سرویس حتما خودتو خشک کن چون رطوبت باعث عفونت میشه قبل و بعد رابطه حتما هر دو سرویس برین میوه جات و سبزیجات زیاد بخور 

ویتامین سی ویتامین دی ویتامین ای سلنیوم زینک استفاده کن 

دمنوش بابونه حتما بخور ضدالتهابه

روغن زیتون یا نارگیل یا کنجد روزی دو سی‌سی با سرنگ ب داخل واژن تخلیه کن طب سنتی میگه رطوبت گیره و رطوبت ک باعث عفونت شده رو میکشه 

واسه عفونت مترونیدازول 500 هر 12ساعت یکی 

داکسی سایکلین هر 12ساعت یکی با آب زیاد و تا یک ساعت دراز نکش

قرص بروفن هر 8ساعت یکی 

برا رفع عفونت 5 تا 7 روز استفاده کن البته اگ دوس داشتی بعدش برو معاینه اگ بازم نیاز ب کرایو داشت اقدام کن 

سلام گلمتا جایی ک خوندم اصفهانی شما،کدوم دکتر میری؟مرکز پویش ورویش کدومشون بهتره؟من انتقالم باکامران ...

سلام 

پویش و رویش دوتاشون مال یه مرکز هستند 

مرکزی که قبلا مشتاق بود در واقع اومده شهرک سلامت و این دوتا بخش رو افتتاح کرده 

یکی جراحی یکی کارای دکتر و ویزیت و ایناست 

مرکز مشتاق هم همچنان هست ولی فقط صبح ها و خلوتتر هم هست 

من کلا مشتاق راحتترم 

اونجا خیلی معطل شدم هر موقع رفتم 

در مورد دکتر هم همینطور که دوستان گفتند هر کدوم یه جوری هست 

من زیاد روی دکتر حساس نبودم چون شاغل بودم بیشتر دکترهایی رو رفتم که تایم عصر بودن 

تقریبا پیش همه شون رفتم 

حتی خود دکتر احمدی هم رفتم 

همه شون یکی هستند و یه روش رو پیش میبرن 

داروها و یه سیکل مشخص دارند 

آخه من سال 1401 تقریبا کل سال رو اونجا میرفتم یکسال کامل اونجا بودم از پانکچر و انتقال و...

فقط سعی کن مثلا یه دوره رو پیش یکی شون بری هی عوض نکنی تا مثلا انتقال بعدی عوض کنی 

فشارکی رو هم که دوستان گفتند من روزای انتقال زیاد دیدم که انتقال داره و تعداد مریض هاش زیادن 

ولی من خودم تا حالا پیشش نرفتم 

میدونی دکترهایی مثل فشارکی و خالصی و ... که سرشون شلوغه خیلی به نظرم بد رفتاری میکنند 

من خالصی رو رفتم اخلاقش رو دوست نداشتم 

با مریض دعوا داشت 

من این سری که پانکچر داشتم با خسروی پیش رفتم به نظرم خوب بود 

کامل توضیح میده برای مریض کامل وقت میذاره 

رفتارش خوبه و با صبر و حوصله است 

ولی دکتر خیلی سلیقه ای هست خود باید بری پیششون تا ببینی ملاکهات چیه 

ولی هربار انتقال آخر رو با خود گروه (احمدی و کلانتری) انجام دادم 

انتقال آخرم که دختر کوچولوم رو خدا بهم داد خود دکتر احمدی خدا بیامرز برام انتقال داد 

اینسری هم اگه انشالله همه چیز خوب پیش بره با کلانتری میخوام انتقال بدم 

البیته همه چیز اول و آخر دست خداست 

بسپار به خودش و از خودش بخواه 

دکترها وسیله ان 

انشالله که بهترینها برات اتفاق بیافته گلم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
ای وی اف کرده پسرعمه تون؟ فشارکی ای وی اف را خوب انجام میده. من خودم چندسال بادارودرمانی مریصش بودم ...

چندساله مریضشه ای یو ای کرد نشد الانم۲ساله جنین درست کرده ولی انتقال نه ،میگه هر دفعه به ی دلیلی کنسل میشه والانم گفته رحم اجاره ای

من اصفهانم

سلام پویش و رویش دوتاشون مال یه مرکز هستند مرکزی که قبلا مشتاق بود در واقع اومده شهرک سلامت و این دو ...

ممنون از توضیحت

من با کامرانی بودم پانکچر وانتقال که منفی شد

میگن که باید لاپرا وهیسترو بشی تا اگرلوله چپت وضعیتش خوب نی خارج بشه ولی چون جنین هام کمه گفتن قبلش مجدد پانکچر و....

منم واقعا ازلحاظ مالی وجسمی نمیتونم

سلام دوستانمراحل انتقال جنین رو کسی میدونه از روز اول پریود تا روز انتقال؟

عزیزم روز دوم باید سونو وویزیت بشی برای شروع داروها

روز۱۱مجدد سونو میشی تا زمانی که صخامت وبقیه موارد اوکی باشه که بهت بگن بری برای انتقال