2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=339873881]یعنی هیچی ننوشتی؟  اول دیدیش خوشت اومد ازش بعد حستو بهش خوب کردی و …[/QUOTE

خب مینوشتم ک دوس دارم طرفم قدبلندباشه کاردولتی داشته باشه ادم جدی باشه هول نباشه و اینا ..ولی تمرکزم روی اون‌نبود 

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
خب به ترتیب بگو‌چکار کردی 😂❤️ راستی چند سالته؟ 

قبلا نگا میکرد ولی انگار جدی نبود..ولی بعداینکه شروع کردم ب نوشتن انگار هربار میدیدمش نسبت بهش حسم قویترمیشد اونم بیشتر توجه میکرد کاملا اینو متوجه میشدم 

آهان این کارو مدام میکردی؟ یعنی هر روز مینوشتی؟ یا یه روز نوشتی  و رهاش کردی تو ذهنت؟

یه مدت مینوشتم بعد دیگ رها کردم نوشته هامو گذاشتم توی صندوقچه و دیگ سمتش نرفتم سه هفته بعد بهم پیام داد از خوشحالی نزدیک بودغش کنم ولی ۵ ساعت بعد جوابشو دادم😁

یه مدت مینوشتم بعد دیگ رها کردم نوشته هامو گذاشتم توی صندوقچه و دیگ سمتش نرفتم سه هفته بعد بهم پیام ...

آخدددو خوشبخت ترین شی دوستم❤️

تایمش مثلا حدودا یه ماه بنویسیم بعد رهاش کنیم اوکیه؟

منم ۲۴ م تقریبا هم سنیم،  یعنی میگی بیشتر روزا بنویسیم خوبه؟

با حس خوب بنویس این خیلی مهمه..اصن هروقت حالت خوبه بنویس ..من بیشتر ک بهش توجه کردم دیدم تمام چیزایی ک نوشته بودم و اون داره الانم دو دستی چسبیدم 😁😁 ولی همچنان رو نمیدم بهش ک فک نکنه هولم 

خب اول جذب ظاهر و سواد شدم

بعد فهمیدم مثل من عاشق ادبیاته

هم رشته بودیم 

بعد هم اخلاق و رفتارش 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

آخدددو خوشبخت ترین شی دوستم❤️ تایمش مثلا حدودا یه ماه بنویسیم بعد رهاش کنیم اوکیه؟

اره بابا کافیه ولی بازم میگم حست خوب باشه وقت نوشتن ..هی نگو کی میاد چرانمیاد نچسب ب خواستت..من قبلش یه آقایی تومترو باهمون مشخصات اومد شمارشو دادبهم😁😁 قدبلندچارشونه خیلی جالب بود واسم