2777
2789
اره بابا کافیه ولی بازم میگم حست خوب باشه وقت نوشتن ..هی نگو کی میاد چرانمیاد نچسب ب خواستت..من قبلش ...

ولی واقعا اون قسمت که میگی نچسب به خواستت سخته، یعنی میدونی بعد مدتی که ارتعاش میفرستی انگار حواست میره رو این موضوع  که کی اتفاق میفته و یکم حستو بد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول جذب ظاهر و سواد شدم بعد فهمیدم مثل من عاشق ادبیاته هم رشته بودیم  بعد هم اخلاق و رفتا ...

ازدواج کردی عزیزم؟

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
ولی واقعا اون قسمت که میگی نچسب به خواستت سخته، یعنی میدونی بعد مدتی که ارتعاش میفرستی انگار حواست م ...

وای منم اینجوری بودم هی میگفتم کو چرا نمیاد باز ناامیدمیشدم بعد این سری اخر گفتم ولش کن مینویسم اصلا نمیخوام بیاد😁😁 خلاصه نوشتمو گذاشتم توصندوقچه..سه هفته بعد پیام داد سلام چطوری یکم وقت داری....حالا من تودلم میگفتم بابا کل وقت من واس تو لامصب😁 البته تودلم ب خودش نگفتما 

عه چرا

من کلا سطح توقعم خیلی خیلی بالا بود اصلا تصورم همیشه یه مرد بی نقص و پولدار شوهرم بود ولی الان وضع مادیمون خوبه قیافه معمولی داره شوهرم قدش بلنده اخلاقشم خوبه ولی من تصورم همیشه از ازدواجم یه چی دیگه بود کلا خیلی معیار تو ذهنم داشتم برا همین میگم زیاد معیار خاصی نباید قبل ازدواج داشت چون هم من هم دوستام اصلا طبق سلیقه و توقع خودمون شوهر نکردیم.

من کلا سطح توقعم خیلی خیلی بالا بود اصلا تصورم همیشه یه مرد بی نقص و پولدار شوهرم بود ولی الان وضع م ...

خداروشکر زندگیت خوبه خیلیا حسرت همینودارن عزیزم

راستی حواست باشه رابطه رو نبره سمت دوستی  چون آقای خوشتیپ سابقشو داره زود از راه بدر میشه🥲

نه تیریپ ازدواجه