2777
2789
کی گفته مهربون  من فلوکستین میخام اصلا خواب اور نیست  تازه باعث افزایش هورمون شادی میشه

اِعههه خوبه پس 

اخه از دوستانی که پیش دکتر میرفتن و میگفتن دارو میدن باعث خواب میشه شنیده بودم

بدون دستور پزشک هم میشه استفاده کرد از این قرص🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.فعلا ک دارم قرص مصرف میکنم .🖤💔

چی میخوری

دکتر بمن ونلافاکسن داده

داغون شدم دائم اضطراب دارم حمله پنیک و گزگز بدن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

منم قرص میخورم نخورم میمیرم

من چند سال میخوردم

پارسال اسفند ول‌کردم دیگه

دیدم با قرصا داغونم بی قرصا داغونم

گفتم چ کاریه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

امشب در حقم خیلی دعا کنید گرفتارم گنهکارم عمرم گذشت خوشی ندیم.هزارتا گیر و گره بخدا طعم تلخ بی کسی بی پناهی فقر شدید مریضی بچه شوهر معتاد عرق خور بد دهن بی خانوادگی نداشتن پدر مشکلات جسمی و روحی شدید نداشتن هیچ دوستی سالهاست مثل یه زندانی خانه نشینم. نداشتن هیچ امید و انگیزه ی 

چی میخوری دکتر بمن ونلافاکسن داده داغون شدم دائم اضطراب دارم حمله پنیک و گزگز بدن

بگو قرصتو عوض کنه.من رسپیدون.سرتالین.کلردیازپوکساید امی تریپتلین

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
بگو قرصتو عوض کنه.من رسپیدون.سرتالین.کلردیازپوکساید امی تریپتلین

گفتمش

میگه بعد یماه اثر میکنه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

گفتمش میگه بعد یماه اثر میکنه

یکم زمان میبره مرنب بخور.مال من زده موهام میریزه داغونم بکل قرص میخوریم خوب شیم میزنه یجا دیگمونو ناقص میکنه 

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
یکم زمان میبره مرنب بخور.مال من زده موهام میریزه داغونم بکل قرص میخوریم خوب شیم میزنه یجا دیگمونو نا ...

مرتب سر ساعت هروز میخورم ولی هیچی ب هیچی

ب قران  تو اشپزخونه کار میکنم هی دلهره هراس میگیرم تموم تنم گزگز میکنه پاهام دستام سینم

مرتب سر ساعت هروز میخورم ولی هیچی ب هیچی ب قران  تو اشپزخونه کار میکنم هی دلهره هراس میگیرم تم ...

چن وقت شروع کردی 

کلا قزص های افسردگی بعد سه هفته اثر دهی دارن

این کاربر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ قلبش مرد 💔