مرتب سر ساعت هروز میخورم ولی هیچی ب هیچی ب قران تو اشپزخونه کار میکنم هی دلهره هراس میگیرم تم ...
سعی کن حواستو پرت کنی یعنی مجبوری پرت کنی من یکم توو فکر فرو میرم پاهام میگیره استرس میفته بجونم ولی از وقتی پانیک بهم دس داد از ترس خودمو ب بیخیالی میزنم زود یکاری میکنم حواسم پرت شه.وای از خدا میخوام اینایی ک ما داریم میکشیم به باعثش برگرده بحق ابلفضل
یک روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂
مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱
چن وقت شروع کردی کلا قزص های افسردگی بعد سه هفته اثر دهی دارن
ده دوازده روز میشه
دیگه باید علائم رو کم میکرد تا الان
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
سعی کن حواستو پرت کنی یعنی مجبوری پرت کنی من یکم توو فکر فرو میرم پاهام میگیره استرس میفته بجونم ولی ...
الهی آمین
من ۹۷ تازه زایمان کرده بودم اول تحریمهای ترامپ کورشده
بعد اول صبح خبر دعوای داداشم رو شنیدم عصر شوهرم رفت ی چیزی بخره اومدگفت دو سه برابر شده قیمتش
همونجا پنیک شدم تا الان😭😭😭
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌