انيتا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 297 عنوان امپول برای افزایش قد 595 بازدید | 79 پست سلام دکتر غدد برای افزایش قد پسرم که ده سالشه آمپول تجویزکرده.صفحه رشدش بازه وآزمایش هاش خوب بوده.میخواستم ببینم کسی زده آمپول عوارضی نداره.خیلی میترسم از عوارضش 1403/02/31 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 17565 تو روخدا راهنمایی کنید خیلی استرس دارم چرا عزیزم عوارض که خیلی زیاد داره بلوغ زود رس و ناباروری و پوکی استخوان مهم ترینشه اگه مشکلی نداره ببرش طب سنتی از طریق حجامت و بادکش و اینا امتحان کن تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
انيتا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 297 قدش چند سانته متولد چه سال و ماهی هستش متولد۹۳. قدش ۱۲۴
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 17565 میترسم آمپول وبزنم بعدش عوارض داشته باشه تو نت قشنگ ببین عوارضش رو تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
انيتا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 297 چرا عزیزم عوارض که خیلی زیاد داره بلوغ زود رس و ناباروری و پوکی استخوان مهم ترینشه اگه ... حجامت یعنی تاثیری داره برای قد
انيتا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 297 تو نت قشنگ ببین عوارضش رو برای همین اینجا پرسیدم.بعضیا میگن عوارض نداره بعضیا میگن عوارض داره واقعا موندم
ماهیپلو عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3328 متولد۹۳. قدش ۱۲۴ عوارض داره ولی تحقیق کنمثلا اگر دکتر گفت ۲۰ تا باید بزنه شما ۱۰ تا بزنیداگر میتونی وقتت رو بزار و ببرش والیبال ب نظرم تاثیرش از امپول خیلی بهتره پودر ینجد با ماست بهش،بده و شیر فراوان خدای خوبم شکرت
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 17565 حجامت یعنی تاثیری داره برای قد آره عزیزم یسری حجامت ها و بادکش و پودر هست برا افزایش قد واقعا تاثیر داره من زنداییم برا دخترش انجام داد قدش اوکی شد تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
انيتا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 297 چرا عزیزم عوارض که خیلی زیاد داره بلوغ زود رس و ناباروری و پوکی استخوان مهم ترینشه اگه ... خب اگه اینقدر عوارض داره چرا دکترا اینقدر تجویز میکنن
انيتا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 297 آره عزیزم یسری حجامت ها و بادکش و پودر هست برا افزایش قد واقعا تاثیر داره من زنداییم برا دخترش انجام ... دخترش چند سالش بود
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 17565 برای همین اینجا پرسیدم.بعضیا میگن عوارض نداره بعضیا میگن عوارض داره واقعا موندم نه عزیزم حتی قرص استامینوفن یا سرماخوردگی هم عوارض داره مگه میشه دارو بدون عوارض باشه؟! تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
انيتا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 297 عوارض داره ولی تحقیق کن مثلا اگر دکتر گفت ۲۰ تا باید بزنه شما ۱۰ تا بزنید اگر میتونی وقتت رو بزار ... همه وقتمو دارم براش میزارم از لحاظ همه چی.