سلام دکتر غدد برای افزایش قد پسرم که ده سالشه آمپول تجویزکرده.صفحه رشدش بازه وآزمایش هاش خوب بوده.میخواستم ببینم کسی زده آمپول عوارضی نداره.خیلی میترسم از عوارضش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته ولی خب اینجوری که میگن عوارض این آمپول ها خیلی بیشتر
آره
میدونی منم قبلا بهم گفتن از این امپولا بزنم
مامانمم از عوارضش آگاه بود ولی حاضر بود به هرقیمتی شده قدم بلند شه من معلم ورزشمون بهم گفت چرا میزنی نزن خیلی بده و اینا منم جلو مامانم وایستادم نزدم دیگه خداروشکر جدای از دردش حتی اگه زیاد مصرف کنی ممکنه شکل اندام ت رو هم بهم بریزه یه دختره بود تو کلاسمون یجوری بود من همیشه برام سوال بود مادرزادی اینجوری بوده یا نه تا اینکه خودش گفت از اون امپولا زده.....
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واقعا موندم چیکار کنم هم دلم میخواد قدش بلند بشه هم از آمپول میترسم بزنم که عوارض داشته باشه
ببین یه طب سنتی عالی و کاربلد پیدا کن یمدتی مثلا یه 6 ماهی پسر تو ببر جاش حجامت و بادکش و هرچی گفت عمل کن ببین چی میشه چقد قد میکشه امتحانش کن ضرری که نداره
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم هنوز دلم با امپولا کنار نیومده ولی شروع کردم باید ادامه بدم ..چند ماه تحقیق کن پرسو جو کن از کسایی که زدن بعد تصمیم بگیر فعلا عجله نکن..قد خودتو همسرت چنده؟
آره میدونی منم قبلا بهم گفتن از این امپولا بزنم مامانمم از عوارضش آگاه بود ولی حاضر بو ...
من اینقدر از دکتر سوال پرسیدم دکتره کلافه شده بود.واقعا موندم سر دوراهی چیکارکنم.منم ازدکتر پرسیدم که بعضیا میزنن این آمپول و بدنشون بد فرم میشه ازچیه گفت اینا صفحه رشدشون بسته هستش میزنن اینجوری میشه ولی اگه باز باشه بزنی مشکلی پیش نمیاد