2777
2789
عنوان

داییم ی چک زد زیر گوشم

484 بازدید | 24 پست

خونه خالمینا بودیم همه فامیل تو خونه بودن منو مامانم تو حیاط بودیم ، داییم تو حیاط داشت سیگار می‌کشید ، بابامم تازه رسید تو حیاط بود، داییم زد در گوشم و سریع بوسم کرد ک من ناررحت نشم و بگه شوخی کردم! 

،  قبلش به مامانم گفت چیه لباس های کوتاه می پوشه   منم چون جوابشو دادم گفتم وا خیلی هم کوتاه نیست، زد در گوشم و این کارو کرد 

بابامم چون خودش بدش میاد من آرایش میکنم و لباسام یکم کوتاهه، و مامانم هیچچچییی بهش نگفتن  تازه بابام تایید هم کرد حرفشو

کلا از بچگی به رژ زدنم گیر میداد 

در صورتی ک زن خودش ک 50 سالشه همیششه رژ لب میزنه 

و دخترش هم ک از من 8 سال بزرگتره لباسای کوتاه مي پوشه 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
چه رفتاری باهاش داشته باشم
3
50%
نظر شما چیه
3
50%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رک می‌گفتم دایی جان لباس و آرایشم به پای زندایی و دختر خودتون نمی‌رسه اول دخترتون رو درست کنید بعد به من گیر بدید.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

شاید اگ من جات بودم اون لحضه چنان کولی بازی در میاوردم تا بفهمه دنیا دست کیه ولی تو با سکوتت بهش اجازه دادی دوباره این رفتارو بکنه والا دایی کی باشه ک بخاد تو لباس پوشیدنمون احضار نظر کنه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

هر خانواده ای فرق داره در این زمینه

نمیشه یه نسخه پیچید

ولی در این حد که تیکه مینداختی که به پای دختر و خانوم خودت نمی‌رسم یا اینکه یه نگا به خونه خودت بنداز یا اینکه کور و خود و بینایی مردمی دایی یه چیزی میگفتی

😁🌈

ببین پوشش و ارایش تو به هیچکس ربطی نداره حالا ایندفه گذشت مطمئن باش بازم گیر میده ولی ایندفه گیر داد جوابشو بده نه اینکه بی احترامی کنی ولی قاطع جوابشو بده یجوری که بفهمه دیگه نباید دخالت کنه .حالا میگیم داییه غیرتی شده ولی حق زدن سیلی رو نداشته نه حق نظر دادن داره نه حق کتک زدن.رفتارتو باهاش سرد کن ایندفم گیر داد پای دختر و زنشو وسط بکش خلاصه یجوری رفتار کن نزار تو زندگیت کسی دخالت کنه .

ممکنه ناراحت بشی ولی مقصر پدر ومادرت هستن

اگر بلافاصله یکی میزدن توگوش داییت و همون روز اول اجازه حرف زدن بهش نمیدادن ، دخالت نمیکرد

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

تقصیر مامان بابات حتی اگه کار تو اشتباه هم باش اونا باید پیش بقیه دفاع کنن بعد تو خلوت خودتون درموردش حرف بزنین باید میگفتی به شما ربطی نداره من خودم بزرگتر دارم.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
فک کنم من بودم میزدم دست خودم نیست یکی بزنه میزنم فک کنم سندروم دست بی قرار دارم 🤒 از بچگی همینطوری ...

ولی واقعا هم بهت حق میدم که شوکه شده باشی ولی از این ببعد برای اینجور موقعیتا آماده باش از هیچیم نترس هیشکی حق نداره بزنتت حتی پدر و مادرت دیگه چه برسه به دایییییی... حالا ما داییمونو سال تا سالم نمیبینیم فک کنم اصلا اسممو هم بلد نباشن

مثلا خانواده ما طوریه که عموم کتک ام بزنه من دهنم باز نمیشه حکم پدر داره

ولی یکی شاید تو گوش پدرشم بزنه😐🌝

یا حالا دایی بزنه اخم میکنم و جوابشو میدم دعواش میکنم

بستگی به خانوادتون داره و عرفتون

😁🌈