2777
2789
عنوان

رابطه مثل شیرینی 🍩 میمونه 😋

2391 بازدید | 97 پست

سلام این تاپیک ، پیرو تاپیک قبلی هستش با مثال متفاوت 

تمامی تاپیک ها دیدگاه و نظر شخصی هستش اگر نظر متفاوتی دارید خوشحال میشم بشنوم 

_______________💑_______________

کمتر کسی هست که شیرینی خامه ای دوست نداشته باشه 🤤😋

یه جعبه شیرینی خامه ای مخلوط برای یکی از عزیزان می‌خریم ! 

(مخلوط می‌خریم چون تنوع داشته باشه مدل مختلف بخوره )

یدونه با لذت میخوره و کلی خوشش میاد 

بعد از چند دقیقه یکی دیگه میخوره و لذت می‌بره 

بعد از چند دقیقه یکی دیگه می‌خوره ! 

(عاشق شیرینی خامه ایه و سه تا خورده )

یکی دیگه بهش میدیم با اکراه میخوره 

یکی دیگه رو میدیم بهش مقاومت می‌کنه که نه زیاد خوردم و ((((دلم رو زده ))))

با زور یکی دیگه میدیم بهش و در آخر بالا میاره 🤮🤮

توسط خوردنی ای که عاشقش بود دل درد میگیره و بالا میاره !!! 

و تا مدت طولانی دیگه سمت شیرینی نمیره 

⭕اگر همون شیرینی رو فقط بهش نشون بدیم 

یک ساعت میفته دنبالمون!

اگر بعد از یک ساعت یدونه بدیم بهش با لذت بی نهایت میخوره و کلی ذوق می‌کنه و بازم میخواد 

ولی دیگه بهش نمی‌دیم و فکر اون لذت شیرینی ای که خورده کلی بهش حال میده و روز بعد هم یکی دیگه 

هر چقدر کم تر بهش شیرینی بدیم بیشتر لذت می‌بره از خوردنش!

و حالش هم بهم نمیخوره و دلش رو هم نمیزنه و همیشه هم میخواد 

💫🙄

تو روابط هم دقیقا به این صورته! 

اگر برای شخص مقابل دائم بهش محبت کنیم 

و صد وجودمون رو برای طرف مقابل بزاریم 

محبت زیادی دلش رو میزنه و ما رو بالا میاره!!

قرار نیست هر کاری براش کنی تا بدونه دوستش داری 

اون در ظاهر شاید عصبی بشه و بگه که بازم شیرینی می‌خوام ولی در حقیقت اگر بهش شیرینی رو ندی سری بعد بیشتر لذت می‌بره!

هر کاری رو با فاصله و در مواقع خودش انجام بدی خیلی بیشتر تاثیر داره 

تاپیک قبلی رو اگر خونده باشید 

زیادی محبت کردن به طرف 

نمونه بارز هیزم ریختن و نزدیک شدن به آتیشه (میسوزی!! )

به همین خاطره دختره میاد میگه 

من هر کاری کردم واسش ولی گذاشت رفت

طرف اگر درک درستی نداشته باشه متوجه نمیشه !!

پ.ن 

این که بعضی ها کلا مشکل دارند قضیه اش فرق می‌کنه 

هرکسی هدفی برای ایجاد رابطه داره  اگر میخواهید صدمه نبیند باید هدف طرف مقابل رو متوجه بشید 

پسری که هدف درستی نداشته باشه خوب می‌تونه ادا در بیاره ولی باز هم میشه متوجه شد که تو تاپیک های بعدی توضیح میدم 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

😑

سپاس از نظرتون 🙄🗿

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خفن بود،ایول🥲🥰

ممنون از لطفتون 

ای بابا طولانی بود من نخوندم یکی لپ مطلبو برا من بگه

شیرینی زیاد نخور دل درد میگیری

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ای بابا طولانی بود من نخوندم یکی لپ مطلبو برا من بگه

ببخشید نمیشد کوتاه گفت تاپیک قبلی رو بخون 

رابطه حلال مثل عسل شیرینی نبات میمونه  ولی رابطه غیر حلال ...

بحث من حلال و حرومی رابطه نبود ! 

شما رابطه حلال رو در نظر بگیرید

همون عسل و شیرینی رابطه اگر داخل چارچوب درستی نباشه شیرینی زیاد دل میزنه این خاصیت انسان هستش !

خیلی جالب و مفید بود بقیه پستاتونم باید بخونم حتما

سپاس از لطف شما 🙏 

رابطه فقط باید حلال باشه بحثی هم اگه میکنید خارج از این اشتباهه

محتوای اصلی صحبت من در مورد حلال و حرومی نبود ! 

ذهن شما رفت سمت رابطه های حروم! 

هرچند که رابطه های آشنایی دو نفر نا محرم  در چارچوب درست حرام نیست !