2777
2789

دخترم ۱۱ سالشه کلاس پنجمه

کلا اهل درس خوندن نیست 

امروز نمره ریاضیش و زدن شده نیاز به تلاش

هر چی باهاش کار میکنم انگار هیچی

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاصی یک درس پایه ای است اگر ازابتدا بدباشه هرچقدرم معلم توضیح بده نمی‌فهمه چون پیش نیاز هارو بلد نیست سعی کنید کلیپ آموزشی دانلود کنید و دریک دفتر باهم نکاتی رو بنویسید و سوالاتش رو بنویسید هم شما یاد بگیرید هم اون و اون تیکه هایی ک نفهمید بش یادبدید دوباره 

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

ریاصی یک درس پایه ای است اگر ازابتدا بدباشه هرچقدرم معلم توضیح بده نمی‌فهمه چون پیش نیاز هارو بلد نی ...

برای درسهای خوندنی هم بهش بگید برو بخون ازت ی ساعت دیگه فلان درس رو از فلان درس تا فلان درس میپرسم 

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

ریاصی یک درس پایه ای است اگر ازابتدا بدباشه هرچقدرم معلم توضیح بده نمی‌فهمه چون پیش نیاز هارو بلد نی ...

کلاس خصوصی گذاشتمش

چقدر تو جزوه قشنگ باهاش کار کرده

چقدز باباش باعاش کار کرده

چقدر هزینه کردم

انگار هیچی

وایی منم همینطوری بودم ولی از کلاس هفتم به خودم اومدم طوری که روزی 13 ساعت درس میخوندم لطفا بهش سخت نگیرید و بزارید خودش اون انقلابی که باید درونش ایجاد بشه رو بفهمه

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها