dffff مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 274 عنوان کنکوری های بدبخت بیاین شعرم ببینید🥹💔 177 بازدید | 17 پست پوشیده مغزم تو انفجار خواب دیروز یهو یه سردرد میپیچه باصدای ناقوس اخیرا بختک شده عذاب روحم هر روزبهتر نمیشم اوضاع بدترم میشه هر روزدیگه من خستم ازینحالتای همیشگیمازین منی که استرس اینجوری زدش زمینتا ته راه چیزی نیس ولی پر ترکش و مینزندگی یه زندونه نمیشه که ترکش کنیممیرم جلوی آینه یه غریبه روبرومهصورتش همونهولی زخماش از تو پنهونهنمیدونه چی میخواد از چی انقد دلش خونهکسی که داغونه ازش بپرسی میگه خوبه تنگه من دلم بدجور واسه ی یه روز عادیاونروزم سخته ولی به سختی این روزا نی دردای نامحدودم کرده زیر پاشو خالی دختر داستانم از دلش گذشت سن و سالی💔🫂 1403/02/30 | 17:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسماوابوالفضل عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1074 الان برا کنکور میخونی یا شعر میگی 😂😂😂😂برو سر درست من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
dffff مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 274 الان برا کنکور میخونی یا شعر میگی 😂😂😂😂برو سر درست چرا انقد بی ذوقین/:خو وقتای بیکاریم گفتم😑
اسماوابوالفضل عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1074 چرا انقد بی ذوقین/: خو وقتای بیکاریم گفتم😑 اصن خیلی ذوق مرگ شدیم 😂😂😂😂😂 الان ب مامانت زنگ بزنم ؟؟؟ 🤔🤔🤔تو کنکور حتی نباید ثانیه ای بیکاری بشینی 😂😂😂😂😂شوخیدم انشالله موفق باشی از شعرت معلومه استعدادت بالاست 😂😂😂😂😂😂 من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
زرد_طلایی عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 447 برو یه شعر پر انرژی بگو ک انگیزه داشته باشی واسه درس خوندن قوی تر از دیروز..!
_rahaa_ عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 775 باحال بود ولی اینهمه انرژی منفی نده بخودت دیگ تموم شد دختر خیلی کم مونده
مونلایت23 عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5601 اصلا موقع درس خوندن آدم هنرهاش همه رو میشن. من هم شاعر میشدم هم نویسنده هم نقاش هم کدبانو😁 ✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
dffff مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 274 اصن خیلی ذوق مرگ شدیم 😂😂😂😂😂 الان ب مامانت زنگ بزنم ؟؟؟ 🤔🤔🤔 تو کنکور حتی نباید ثانیه ای بیکا ... مامانم خودش هم تلاشامو میبینی هم شعر گفتنامو و تو هردوتاش مشوق اصلی منه 🙂
dffff مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 274 باحال بود ولی اینهمه انرژی منفی نده بخودت دیگ تموم شد دختر خیلی کم مونده نیازی به انگیزه نیست مجبوریم بخونیم گاهی از دردام مینویسم که بعدا یادم بمونه چی سرم اومد
dffff مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 274 اصلا موقع درس خوندن آدم هنرهاش همه رو میشن. من هم شاعر میشدم هم نویسنده هم نقاش هم کدبانو😁 اره بخدا 🤣من کلا هر وقت غم و غصم زیاد باشه شعر میگم
اسماوابوالفضل عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1074 مامانم خودش هم تلاشامو میبینی هم شعر گفتنامو و تو هردوتاش مشوق اصلی منه 🙂 خدا حفظش کنه موفق باشی عزیزم 😘 من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
dffff مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 274 ولی مطمئنم کسایی که گفتن نباید شعر بگی نه چیزی از انفجارای مغزم میدونن نه بختک های تو خوابم🫠
dffff مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 274 خدا حفظش کنه موفق باشی عزیزم 😘 ممنونم همچنین عزیز های شما رو❤️