2777
2789
عنوان

کسی هست مثه من؟؟

184 بازدید | 16 پست

الان هفته سی و چهارم سه هفته ست دست و پاهام از نوک انگشت تا مچ میخاره، وقتی میخاروم دونه های ریز یکپارچه میریزه بیرون و شدید میسوزه، بتامتازون، تریامسیولون، قرص ضد حساسیت هرچی دکتر میده فرق نمیکنه، دیگه کلافه شدم بخدا این وضع تا کی ادامه داره😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داداشم سه تا بچه داره سر حاملگیش هر دفعه دستاش خارش شدید داشت و پوسته پوسته میشد.از دکتر نپرسیدی ...

دکترم بسکه سرش شلوغه زیاد توضیح نمیده اصلا به مواد شوینده هم دست نمیزنم فقط دلم میخواد بشینم های های گریه کنم

نه عزیزم واسه نی نی کوچولو مشکلی نداره انشااله خواهرشوهر من سر بچه اولش دونه ریخته بود بیرون که سر همه دونه هاش تاول زده بود تاول های بزرگ خیلی وحشتناک بود بستریش کردن خوب شد بچه اش هم سالم بدنیا اومد هیچ مشکلی هم نداشت 

خواهرم هم کهیر زد دکتر واسش یه پماد نوشت خوب شد اسم پماد اگر یادم اومد واست میفرستم نگرانی نداره چیزای خنک استفاده کن 

نه عزیزم واسه نی نی کوچولو مشکلی نداره انشااله خواهرشوهر من سر بچه اولش دونه ریخته بود بیرون که سر ه ...

مرسی گلم اسمشو یادت اومد بهم بگو امتحانش کنم من همه چیو امتحان کردم یکی بهم گفته روغن بنفشه خوبه بمالم اونم امروز میزنم خدایا کمک کن تحمل کنم😭

من پاییز پارسال از سرم شروع میشد تا رانم شدیدا میخارید طوریکه از خواب بیدار میشدم.رفتم کورتون تزریق کردم خارشم خوب شد ولی دکتر بهم نگفت از عوارضش از بین بردن بافت چربیه.محل تزریق روی باسنم بعد یه ماه گود شد 😢خوب نمیشه