2777
2789
عنوان

فوق تخصص رابطه ی عاطفی هستممم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 58 پست

نميزاره هيجا خونه فاميلام يا دوستام برم😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم؟ من با یه آقایی هفت سال دوست بودم که دو سال پیش رفت طوری رفت ک گفتم محاله برگرده حال بعد دو ...

اینو درخواست دوستی بده  و پیامم بده ایدی تلگرام یا روبیکتو بزار تا بهت بگم

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
لعنتی😒🤣🤣🤣🤣 فک کنم باید ی مجمع بین المللی بزنیم

😂😂❤️تعریف کردمممم

من فقط برای خودم فلجم برای بقیه دوستام خوبم 😔🤣🤣🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

😂😂قدرت کلام خیلی مهمه من با ی جمله قهر و هرچی هست رو به نفع خودم تموم میکنم اون دفعه بهم میگ چجوری ...

😂با افتخار بگو با گریه 

😐نه من در بدترین شرایط میخندم با میگم باش خیلی رو مخشه میگه پیرم کردی 😂

فقط راهش جدایی هستش من به عنوان مشاور روانپزشک دوست خواهر هرچی میخای اسمشو بزار دارم میگم فقط راهش ...

هرچی میگم باور نمی کنه چرا اخه چه جوری داستان میسازه ازخودش لعنتی الانم همونجوره کلا میگه هیچ جا نباید بری 

دو روزه قهریم سر اینکه من اینستاگرام نصب کردم☹

ی سری چیزا هس مثل همین ک مثلا طرف مقابل تون دوست نداره انجام بدید تا میشه انجام ندید الانم میتونی بهش بگی ک‌اونم نصب کنه یا مثلا ازش عذرخواهی کنی(اگ قبلا گفته نباید نصب کنی و نصب کردی)

بعدشم پیجت و اینا رو بهش بده و اعتمادشو جلب کن

هرچی میگم باور نمی کنه چرا اخه چه جوری داستان میسازه ازخودش لعنتی الانم همونجوره کلا میگه هیچ جا نبا ...

دارم میگن فقط جدایی چون بعد ازدواج هزاااررر برایر بدتر میشه

منو شوهرم از اول ازدواج توافق کردیم اینستا نداشته باشیم 

من از اول نداشتم ولی اون داست پاک کرد 

الان از اون زمان حدود سه ساله میگذره و شوهرم ۵ ماه پیش نصب کرد اینستاشو 

وقتی بهش گفتم چرا گفت بخاطر کارم و فلان 

بهش گفتم منم نصب میکنم گفت هر غلطی دلت میخاد بکن

حالا از دیروز سر اینکه من نصب کردم باهام قهره بهم میگه ازت بدم میا دلم نمیخاد ببینمت و....

خلاصه خیلی بد رفتار میکنه 

بهم بگین‌چیکار کنم😔

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
وای جر🤣🤣🤣🤣 منمنممممم

🥺😂💅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

منو شوهرم از اول ازدواج توافق کردیم اینستا نداشته باشیم  من از اول نداشتم ولی اون داست پاک کرد ...

اگ قراره اون نصب نکنه شما نباید نصب کنی

بهش بگو اگ تو نصب کنی دیگ قراری بین مون نیس!

منم پس به خاطر کارم مجبورم!

وقتی توافق میکنیم جفت مون نداشته باشیم یعنی هیچ‌کدوم نداشته باشیم

رابطه ی قانون هایی داره ک جفت مون باید رعایت کنیم ن یکی 

اینارو بهش گفتی؟

ی سری چیزا هس مثل همین ک مثلا طرف مقابل تون دوست نداره انجام بدید تا میشه انجام ندید الانم میتونی به ...

عزیزم ادامشو تو پست بعدی گفتم 

پیچش باز بود چند تا خانم فالوش کرده بودن 

ولی منو تا یه پسر فالو کرد هر چی از دهنش در اومد بهم گفت 

شوهرم رو فالو کردم انفالوم کرد و پیچش رو بست 

خدایااا😓

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️