2777
2789
عنوان

فوق تخصص رابطه ی عاطفی هستممم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 58 پست
اگ قراره اون نصب نکنه شما نباید نصب کنی بهش بگو اگ تو نصب کنی دیگ قراری بین مون نیس! منم پس به خاط ...

گفتم ولی نمی‌فهمه ک😒

همش میخاد منو محدود کنه ولی خودش هیچی 

حس میکنم خیلی بچس

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
عزیزم ادامشو تو پست بعدی گفتم  پیچش باز بود چند تا خانم فالوش کرده بودن  ولی منو تا یه پ ...

مثل خودش باید گاهی بشی

بگو این خانما تو‌رو فالو کردن حتما مال کارتن اره؟

اینا اشکال نداره توی پیجت باشن ولی ی پسر اشکال داره !

پیجتو شما قفل کن درخواست پسرا هم قبول نکن به همسرتم بگو ک من کاری ندارم ک قول و قرار بین مون رو شکستی اما منم الان دارم پس باید کنار بیای باهاش من پیجمو بستم درخواست هیچکسم قبول نمیکنم دیگ بهونت چیه؟

کاربری دونفره رها و ماهور❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری جلوی خودمو بگیرم راجبه رابطم با کسی حرف نزنم

کار سختیه واقعا 

به این فک کن ک همیشه خیلیا خوب ادمو نمیخان حتی خیلی رفیقایی ک ما فک میکنیم مارو از ته دل دوست دارن

بعضی وقتا میتونن بهمون ضربه بزنن یا باعث شن رابطمون خراب بشه

اینارو توی ذهنت مرور کن و هرچقدرم کمتر بگی رابطتت بهتر پیش میره

مثل خودش باید گاهی بشی بگو این خانما تو‌رو فالو کردن حتما مال کارتن اره؟ اینا اشکال نداره توی پیجت ...

۲۵ سالشه کی میرسه پس☹

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
۲۵ سالشه کی میرسه پس☹

به سن نیس ک من با شوهرم از سن کم رل بودیم سنش خیلی کم بود ولی سواد رابطه داشت و به بلوغ فکری رسیده بود توی همون 22 سالگی مثلا

بعضیا هم توی پنجاه سالگی به بلوغ فکری نمیرسن

اعتماد نداره و شکاکه؟

ن خيابون ميرم بيرون ميرم ولي اگ بخام خونه فاميلام يا حتي عروسي ام دعوت باشيم با هزار التماس ميزاره برم خودش نمياد 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ن خيابون ميرم بيرون ميرم ولي اگ بخام خونه فاميلام يا حتي عروسي ام دعوت باشيم با هزار التماس ميزاره ب ...

خب اخه ی دلیلی داره دلیلش چیه نمیپرسی ازش دلیلشو؟

احترام بهش بزار اولویتت همسرت و بچه هات باشه سعی کن تولد و سالگرد و اینارو یادت بمونه و ی کادو کوچ ...

ممنون

تقریبا ۹۹درصد فرمایشات شمارو انجام دادم و میدم 

تازه مادرش بتازگی بیمار شده و برای هندل کردن بعضی کارها و هزینه هاشم کمک حالم . 

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ممنون تقریبا ۹۹درصد فرمایشات شمارو انجام دادم و میدم  تازه مادرش بتازگی بیمار شده و برای هندل ...

عالیه خودتون هم دیگ بلدید ادامه بدید همین راه رو

خوشبخت باشید همیشه

خب اخه ی دلیلی داره دلیلش چیه نمیپرسی ازش دلیلشو؟

نميدونم والا😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد