2777
2789
عنوان

فوق تخصص رابطه ی عاطفی هستممم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 58 پست
همش به بهونه کار دیت رفتن رو میپیچونه نمیاد  تو تاپیکام هست فک کنم سه صفحه باید بری عقب

بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو این وضعیت خوبی نیس

و ی فکری باید بکنه واسه این موضوع

تا حالا راجبش منطقی و‌جدی حرف زدید؟

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
+عزیزم با شوهرت آشتی کردی؟! _آره گلم +یعنی عذر خواهی کردی؟! _نه اون از من عذر خواهی +مگه مقصر کا ...

😂😂😂کلا همینه منم همینم مقصر باشم بدون گریه با یکی دو جمله میندازم تقصیر اون😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو این وضعیت خوبی نیس و ی فکری باید بکنه واسه این موضوع تا حالا راجبش من ...

قبل اره خیلی بهش گفتم اذیت میشم از این موضوع همش میگه درست میکنم بی برنامگی من رو پای بی ارزشی خودت نزار 

ولی این سری آخر نه 

منتظرم بیاد منت کشی حرفامو بزنم بهش

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

@kimkatrina

💅همکارته

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

😂😂😂کلا همینه منم همینم مقصر باشم بدون گریه با یکی دو جمله میندازم تقصیر اون😂😂

😐😂لعنتی خیلی جواب گوعه

به قول اون جکه که هی شوهرش اذیتش میکرد برگشت به شوهره گفت درسته زورم به هیکلت نمیرسه اما زورم که به اعصابت می‌رسه 

این چقدر من بودم😂

عزیزم؟

من با یه آقایی هفت سال دوست بودم که دو سال پیش رفت طوری رفت ک گفتم محاله برگرده

حال بعد دو سال یواشکی چکم میکنه و بیرون از خونه هم که میبینه منو اخه همسایه ایم هول میشه سلام میکنه و استاتوسامو چک میکنه

میشه بگی چیکار کنم ک اون برگرده؟مثلا چی بذارم ک ببینه و بگم حتما اینو ریپلای میزنه؟😭بخدا ک اگ برگرده یه شیرینی مشتی میفرستم واست

((((خوشگل و بورِ سایت هستم👩🏼))))
😐😂لعنتی خیلی جواب گوعه به قول اون جکه که هی شوهرش اذیتش میکرد برگشت به شوهره گفت درسته زورم به هی ...

😂😂قدرت کلام خیلی مهمه من با ی جمله قهر و هرچی هست رو به نفع خودم تموم میکنم اون دفعه بهم میگ چجورییی اخه تو بگو چجوری انقد زود میتونی به نفع خودت بکنی همه چیو😂

اون دوست پسر عوضی که شکاک چیکار باید کرد شکاک در حد مرگ یعنی نگو جدا شو دوسش دارم 

فقط راهش جدایی هستش

من به عنوان مشاور روانپزشک دوست خواهر هرچی میخای اسمشو بزار دارم میگم فقط راهش جداییه

زوج های زیادی دیدم ک بعد از ازدواج حتی بدتر هم شدن

اقا خانوم رو توی خونه زندانی کرده و حتی نمیزاشت بره خونه پدرش آخرشم جدا شدن

ای جان😂😍

😁❤️🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨