2777
2789

رنمیدونم چی کار کنم

از بس با خانوادم جر وبحث کردم خستم

خیلی خستم

28 سالم شد ولی هیچی به هیچی 

هیچ فرصتی تو زندگیم برام پیش نیومد

تو تاپیک قبلی گفتم داستانو به خدا دیگه حال نوشتن ندارم

تنها فرقش با تاپیک قبلی اینه که دیشب با بابامم حرفم شد

یعنی من حساسم

انتخابم غلطهگ

حسبی الله لااله الاهو علیه توکلت
فرصت شغلیت چی بوده.  چرا دیگه نمیتونی بری

من ارشد حقوق دارم

بعد از کلی این در اون در زدن یکی از اشناهامون که شرکت داره گفت بیا برو بخش حسابداری گفت میدونم رشتت این نیست ولی کار اون قدر سختی نیست گفت شنبه برو با خانوم فلانی حرف بزن من خودم هفته دیگه میام

رفتم پیش اون خانوم وبا زبون بی زبونی میگفت نمیتونی اما محترمانه وهی میگفت اقای فلانی که بگه من نه نمیگم

بعد میگفت چرا نمیری فلان موسسه حقوقی کار کنی نمیدونم چرا رشتتو ادامه نمیدی واز این مزخرفات

یکی به نعل یکی به میخ منم اومدم خونه گفتم نمیرم

حسبی الله لااله الاهو علیه توکلت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میرفتی قرار نیست که حتما شغلمون متناسب با تحصیلمون باشه حتی حسابداری بلد باشی و از قانون سر در بیاری میتونی در آینده در شرکتهای بزرگ کار پیدا کنی حتی ضمن کا میتونستی بری دوره های حسابداری رو هم آموزش ببینی اگه باز هم امکانش هست برو بگو میخوام بیام

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه