2777
2789
عنوان

فکر کنم دارم خل و چل میشم

965 بازدید | 53 پست

جدیدا فکر میکنم خیلی اخلاقم بد شده همش گیر میدم و شکاکم شدم تا همسرم یه کم میره تو فکر یا کمتر توجه میکنه فکر میکنم حتما به یه خانومی داره فکر میکنه البته بیشتر سعی میکنم به روش نیارم اما خودخوری میکنم به خاطر شغلش بعضی شبا نمیاد خونه اون شبا که من همش حرص میخورم که الان داره چیکار میکنه قبلا اصلا اینطور نبودم جدیدا این مدلی شدم و میدونم که نباید این فکرا رو داشته باشم اما هرکاری میکنم این فکرای منفی رو دارم چیکار کنم یه کم آرامش پیدا کنم؟

همه چیو دوباره از نو میسازم

بخاطر نی نی سایته. از بس تاپیک خیانت میخونیم

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی منم تازگیا اینجوری شدم یا این تفاوت ک من عقدم نمیدونم چرا به این چیزا فکر میکنم وای خیلی بده میدونم نباید فکر کنما 😭😢

❤زیباترین پازل دنیا وقتی است که ... فاصله انگشتانم با انگشتانت پر میشود ❤

جای این  فکرا از تنهاییت استفاده کن این وقتارو به  خودت اختصاص بده۰ خلوت ادم خیلی شگفت انگیزه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

اول اينكه با اين رفتارت داري ايشونو واقعا به سمت خيانت هل ميدي بعدشم شما دچار سندروم پي ام اس حاد هستي كه همه خانومها دارن حالا يكي بيشتر يكي كمتر به دكتر زنانت بگو قرص ارامبخش مثل فلوكسيتين بهت بده هر صبح يكي و ماهي يك امپول D3 و قرص اهن هم بخور عزيزم منم همين علائمو سالها داشتم ولي از وقتي قرصهارو خوردم بهتر شدم و الان خيلي ارومم

👸هميشه مثل يك ملكه رفتار كن 👸
جای این  فکرا از تنهاییت استفاده کن این وقتارو به  خودت اختصاص بده۰ خلوت ادم خیلی شگفت انگ ...

قبلا اصلا اینجوری نبودم و عقلم میگه اشتباه میکنم اما این مزخرفات هی میاد تو ذهنم

اول اينكه با اين رفتارت داري ايشونو واقعا به سمت خيانت هل ميدي بعدشم شما دچار سندروم پي ام اس حاد هس ...

واقعا؟ اگه اینجوری خوب شم که عالیه دیگه راحت میشم

منم دققیقا اینجوری شدم.

دیشب شوهرم ازم پرسید برند اتوی خونمون چیه؟

تا صبح به خودم میگفتم احتمالا زن گرفته برای اون میخواد بخره.

طفلک شوهر معصومم.

صبح بهش گفتم اتو برا چی میخوای؟

گفت دیروز تو فروشگاه دیدم میخواستم اتو پرسش و برات بخرم.

پس چرا اینجوری شدیم؟😔

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
اول اينكه با اين رفتارت داري ايشونو واقعا به سمت خيانت هل ميدي بعدشم شما دچار سندروم پي ام اس حاد هس ...

میشه اینا رو بدون تجویز بخورم؟

نمیخوام برم دکتر

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
منم دققیقا اینجوری شدم. دیشب شوهرم ازم پرسید برند اتوی خونمون چیه؟ تا صبح به خودم میگفتم احتمالا ز ...

زن دومش فقط اتو کم داشت میخاسته بینتون تفرقه نزاره😉😉

تو رو خودا همچین نکنید اعصاب خودتون خراب میشه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️