پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 عنوان متخصصین بی بی چک روژان 84 بازدید | 15 پست بی بی زدم بلافاصله هاله کمرک انداخت تا دو ساعت هاله ش بود ولی بعد دو ساعت ک خشک شد الآن به زور جلو آفتاب پیدا میشه ممکنه مثبت باشه 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 1404/06/17 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 آره تجربه داشتین شما من بیست سیکلم تخمک گزاری بود امروز دوروزه عقب انداختم البته با ادرار اول صبح نبود 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 منفیه یعنی پاک شد آخرش من عقب انداختم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
شفتالو۷۷۷۷ عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 697 اره احتمال قوی مثبته ❤️در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 اره احتمال قوی مثبته شما داشتین من امروز صبح ببخشید حالت تهوع در حد عوق زدن داشتم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
asgggvf عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 4098 شما داشتین من امروز صبح ببخشید حالت تهوع در حد عوق زدن داشتم فردا پس فردا بزن ببین پررنگ شد مثبته
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 فردا پس فردا بزن ببین پررنگ شد مثبته جمعه بزنم خوبه من. دوتا بچه دارم هروقت بی بی منفی بوده هیچی نبوده 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
شفتالو۷۷۷۷ عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 697 شما داشتین من امروز صبح ببخشید حالت تهوع در حد عوق زدن داشتم من روژان نبود مارکی دیگه بود ولی سریع زیر دو سه دقیقه هاله انداخت روز بعدشم پررنگ تر شد. فکر نکنم منفی باشه هاله بالای پنج دقیقه معمولا منفیه. ❤️در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 من روژان نبود مارکی دیگه بود ولی سریع زیر دو سه دقیقه هاله انداخت روز بعدشم پررنگ تر شد. فکر نکنم من ... خدا کنه باشم الآن خبر آوردن جاریم حامله س هرچی دقیق نکاه میکنم انگار یه چیزی هست رو بی بی قبلاً منفی بود هیچی نمیمود 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
شفتالو۷۷۷۷ عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 697 خدا کنه باشم الآن خبر آوردن جاریم حامله س هرچی دقیق نکاه میکنم انگار یه چیزی هست رو بی بی قبلاً منفی ... به امید خدا مثبته😜 ❤️در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 به امید خدا مثبته😜 به امید خدا 🙏🏼🌹😍 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 به امید خدا مثبته😜 خدا کنه مثبت باشه دعا می کنی 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍