2777
2789

اول اینو بگم که از وقتی وارد این خونه شدیم(تقریبا دو ساله )و زندگیمون رو شروع کردیم تا الان ۷تا مار توی قسمت های مختلف خونمون پیدا شده که متاسفانه ۶تاش رو کشتیم و آخری زخمی شد و فرار کرد(البته اینو بگم که از کشتنشون به شدت پشیمونم اما فعلا بحث سر این نیست)

حالا دیشب خواب دیدم که داخل توالت خونمون یه مار سبز بود و من وقتی متوجهش شدم سعی کردم بکشمش تا وارد خونه نشه و دقیق یادم نیست داشتم با چی بهش ضربه میزدم که یهو تبدیل به یه پیرزن زشت شد و شروع کرد به دفاع از خودش و حمله به من...

به نظرتون تعبیرش چی می‌تونه باشه؟😶

خرافاتی نیستم اما همش فکر میکنم مربوط به جن و طلسمه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ی اذم معتبر بپرس

من تعبیر می دونم ولی نباید هر خوابی زو تعبیر کرد یا تعریف کرد

اگه محل زندگیتون طوری ک دیدن مار تو خونه غیر طبیعی نیست ( سمت جنگل یا بیابون و  …) ضمیر ناخودگاهت باعث دیدن شده چون تو خونه دیدی و ترسیدی اینجوری می بینی

از ی اذم معتبر بپرس من تعبیر می دونم ولی نباید هر خوابی زو تعبیر کرد یا تعریف کرد اگه محل زندگیتون ...

خواب مار که قبلاً هم دیدم اما میدونید چیش واسم عجیب بود؟ اینکه تبدیل به یه پیرزن زشت شد.

انشالله که خیره🩷

مرسی از نظرت عزیزم

سلام من ۵ ماهه کاشت ابرو انجام دادم و اون ابروهای ک ریخته تا اللن ک ۵ ماهه در نیومده دارم دق میکنم ت ...

عزیزم واسه منم دیر در اومد...کلا زدم تو فاز بیخیالی 

بهش فک کنی خودت اذیت میشی 

صبور باش