2777
2789
عنوان

یه حقیقت راجع به نی نی سايت بنویسید.

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی سایت مشت نمونه خروار جامعه ماست.فضولی 

قضاوت

درک اشتباه

ادبیات غلط

ادعا

تهمت

و...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نه من زوجی دیدم به خاطر عزت و احترام هر دو طرفین میگن چشم چه مرد چه زن 

اینجا بعضی چیزا معکوس جامعه بیرونه

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

اینجا بیشترشون لنگ هزار تومن  هستن بعد یکی تاپیک میزنه انقدر رفتم مسافرت یا مهمونی دادم همه میگن این که چیزی نیست

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

جدال ابدی بین

طبیعی سزارین

حلیم با شکر یا نمک

ایا خرما رو قبل خوردن میشورید یا نه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نوشته سایت راهنمای بارداری، ولی هرکاربردی داره به جز این

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اکثر اونایی که نسخه طلاق میپیچن واسه دیگران توی موقعیت مشابه خودشون طلاق نمیگیرن و زندگی میکنن.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم