الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کاربری قبلیم از سال ۹۶ تا ۹۹ بودم، اون موقع خیلی بهتر از تاپیک های طنز، چالش البته چالش ناشناس منظورم نیست، مثلاً میزدم هر کی پیشته باهاش مچ بنداز، یا ۳ بار دوغ گاز دار گاز دوغ دار بگو و.... و خیلی تاپیک های طنز دیگه و نه تنها من خیلی های دیگه هم میزدن تو پربازدید ها حتی میرفت، ولی الان ۳ صفحه بره باید بگی خدا رو شکر 🤨 متاسفانه عاشق دعوا شدن کاربر
حقیقت اصلی نی نی سایت اینه که مخاطبینش موقع همدردی، راه حل درمانی دقیقشون رو ذکر نمیکنن، بعد هم میرن محو میشن توی افق و دیگه نی نی سایت رو چک نمیکنن بگن کیست تخمدانشون برگشت، برنگشت، باردار شدن، نشدن، چکار کردن 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😑😑😑😑😑😑😑
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
یه حقیقت دیگه هم اینکه، اینجا باید پیرامون ازدواج، بارداری و مشکلات اون و فرزند پروری صحبت بشه، ولی ملت به همه تاپیکی علاقه نشون میدن الا این تاپیک ها😒
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
یه سوال عزیزم واقعا چرا کاربری باید دست 2 نفر باشه؟ برام سواله؟
دراصل از اولش کاربری دست خودم بود ولی چون آبجیم گه گاهی میومد این سایت واسه همون خواستم بااین کاربری بیاد و خودمم حواسم بهش باشه تا بایه کاربری دیگه همش اینجا ولو باشه.
نی نی سایت مشت نمونه خروار جامعه ماست.فضولی قضاوت درک اشتباه ادبیات غلط ادعا تهمت و...
درسته
بعلاوه خرافات عجیب و غریب، اعتقاد به جادو و جمبل و طلسم، بیخبری از اوضاع جامعه، باور کردن هر چیزی که توی اینترنت میبینن و بلد نبودن فرق منبع معتبر و غیرمعتبر،
وقتی این مسائلو میبینم اون هم از خانمهای جوانی که به اینترنت دسترسی دارن، میبینم هنوز خیلی خیلی فاصله داریم از کشورهای پیشرفته