2777
2789
عنوان

یه حقیقت راجع به نی نی سايت بنویسید.

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 59 پست
اینجا آقایون واسه گول زدن خانوما از واژه بانو استفاده میکنند و به شدت مودب هستند(البته همش یه تله اس ...

باریکلا و توی بیو می‌نویسند لطفا اشتباهات منو گوشزد کنید تا به خطا کشیده نشم... بعد اینا خودشون خطان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضاتون عالیه😁 واقعا؟ چرا؟ 

فدایت 🤗 😂 کودک درون فعالی دارم ، گفتم امضا مدلی بزنم که فروتنی توش موج مکزیکی بره 😂 

من کاربری قبلیم از سال ۹۶ تا ۹۹ بودم، اون موقع خیلی بهتر از تاپیک های طنز، چالش البته چالش ناشناس منظورم نیست، مثلاً می‌زدم هر کی پیشته باهاش مچ بنداز، یا ۳ بار دوغ گاز دار گاز دوغ دار بگو و.... و خیلی تاپیک های طنز دیگه و نه تنها من خیلی‌ های دیگه هم میزدن تو پربازدید ها حتی می‌رفت، ولی الان ۳ صفحه بره باید بگی خدا رو شکر 🤨 متاسفانه عاشق دعوا شدن کاربر

من اینجا و دوست. دارم و از سال ۹۸,عضوم اینجا راهنمایت میکنن چه برای زندگی چه خانه داری من خیلی چیزا ...

بله اینکه یه سری مطالب گفتنش اینجا ممنوعه خوبه اما اخیرا جو خوبی نداره تاپیکای بی محتوا و دروغ

فدایت 🤗 😂 کودک درون فعالی دارم ، گفتم امضا مدلی بزنم که فروتنی توش موج مکزیکی بره 😂  من کار ...

خب الان هم بریم چیستان و.... حقایق زندگی... 

مهربونی رو بیاموزیم... خوبه

حقیقت اصلی نی نی سایت اینه که مخاطبینش موقع همدردی، راه حل درمانی دقیقشون رو ذکر نمیکنن، بعد هم میرن محو میشن توی افق و دیگه نی نی سایت رو چک نمیکنن بگن کیست تخمدانشون برگشت، برنگشت، باردار شدن، نشدن، چکار کردن 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😑😑😑😑😑😑😑

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
مردم در رفاه کامل هستند و وضعیت اقتصادی عالیه  زندگی عالیه اگر اعتراض کنی تعلیقی چون دروغگویی ...

دقیقا مام الان از سوئیس پیام میذاریم و در حالی که ویو تپه های سرسبز میام نی نی سایت

خب الان هم بریم چیستان و.... حقایق زندگی...  مهربونی رو بیاموزیم... خوبه

چیزی که روحیه رو شاد کنه، حس مثبت بده، 

حقایق زندگی خیلی‌ عالیه، یه کاربر بود به نام kimehr عاشق کتاب بود، کتاب معرفی می‌کرد میخوندن کاربر ها بعد دربارش صحبت می‌کردن، 

یا تاپیک سوتی دادن، تاپیک خاطرات خنده‌دار، 

باریکلا و توی بیو می‌نویسند لطفا اشتباهات منو گوشزد کنید تا به خطا کشیده نشم... بعد اینا خودشون خطان

والا  

همشون آنقدر به حقوق زنها احترام میزارن‌که شک میکنی ایرانی باشند

یه حقیقت دیگه هم اینکه، اینجا باید پیرامون ازدواج، بارداری و مشکلات اون و فرزند پروری صحبت بشه، ولی ملت به همه تاپیکی علاقه نشون میدن الا این تاپیک ها😒

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
یه سوال عزیزم واقعا چرا کاربری باید دست 2 نفر باشه؟ برام سواله؟ 

دراصل از اولش کاربری دست خودم بود ولی چون آبجیم گه گاهی میومد این سایت واسه همون خواستم بااین کاربری بیاد و خودمم حواسم بهش باشه تا بایه کاربری دیگه همش اینجا ولو باشه.

صَبر..💚🌱     🦋..کاربری دست دونفره عزیزان..🦋

هر گونه نقد و نظر مذهبی، اقتصادی، سیاسی و … در نینی سایت ممنوعه مگر اینکه طبق موضع رسمی حکومت و صداوسیما باشه! 

مثلا تاپیک انتقادی به اوضاع اقتصادی مملکت و گرانی معمولا حذف میشه

نی نی سایت مشت نمونه خروار جامعه ماست.فضولی  قضاوت درک اشتباه ادبیات غلط ادعا تهمت و...

درسته

بعلاوه خرافات عجیب و غریب، اعتقاد به جادو و جمبل و طلسم، بی‌خبری از اوضاع جامعه، باور کردن هر چیزی که توی اینترنت میبینن و بلد نبودن فرق منبع معتبر و غیرمعتبر،  

وقتی این مسائلو میبینم اون هم از خانم‌های جوانی که به اینترنت دسترسی دارن، میبینم هنوز خیلی خیلی فاصله داریم از کشورهای پیشرفته