2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ۲۱ سالگی دو تا بچه داره... یکی هم مثل من ۲۱ سالگی به خاطر پشت کنکور بودن و به خاطر اینکه کنکور ...

خب تو که ضرری نکردی خیالت راحت 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
ربطی به اینا نداره اینجا مگه سایت درسیه که دانش آموزا تاپیگ بزنن حالا با هر سنی 

نه سایت غیبت کردنه ... دور هم جمعیم از مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری غیبت کنیم و از شوهرای خیانتکارمون بنالیم و ....

با حضور افراد زیر ۱۸ مخالفم و خب بقیع شوت که بالای ۱۸هستن یت خود ۱۸ جنبه ی استفاده شو دارن 

خود سایت گفته بالای ۱۵ سال مجازه،مخالفت شما مهم نیست عزیزِدل‌

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

چقدر بعضی از این نسل جدید زشت حرف زدن

ینی چی مهریه ننته😐

واقعا راست میگن دیگه

من با ۲۶ سال فکر میکردم کودکم 

دیدم چقدر سایت پره طرفم میگه نهههه من بزرگم 

خب چند سالته؟

۱۴ نهایت ۱۷😐

یه تاپیک بود عالی بود اصن یارو میگفت دوس پسرم زندانه بعد چتشون قشنگ مشخص بود بچه مدرسه ای هستن هی میگفت خا ! خو😂

بعد دختره اصرار داشت ۲۴ سالمه

دوتا تاپیک قبلش گفته بود سرویس مدرسم دیر میاد چیکار کنیم😂🤦🏻‍♀️

ینی واقعا بده الان ادم بخواد مشورت قبل ازدواج و بارداری و.. بگیره نمیدونه کسی ک داره بهش جواب میده یه تینجر ۱۴-۱۵ ساله هست!

یا یه خانم پر تجربه😒🤦🏻‍♀️

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

نه سایت غیبت کردنه ... دور هم جمعیم از مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری غیبت کنیم و از شوهرای خیانتکارمون ...

حالا شما هر چی دلت میخواد بگو

جای هر چی هست جای دانش آموز و مسائل درسی نیست!

حالا شما هر چی دلت میخواد بگو جای هر چی هست جای دانش آموز و مسائل درسی نیست!

حرفاتون اصلا منصف نیس طرف ۲۰ سالشه دانشجویه نباید بیاد تو سایت

تاپیک هم میزنه شما نرین توی تاپیکش حتما راهنمایی میخواد

همینجوری که شما برای خیلی چیزا راهنمایی میخواین

سایتم عمومیه و کاربرا تعین نمیکنن ک دانش آموز بیاد یا پیرزن

More important than loving is how long you love her.؟

به نظرم اگه یکم مراعات کنیم  هر کسی تو هر سنی می‌تونه اینجا باشه اگه اینقدر تاپیک مثبت 18نزاریم هیچ مشکلی پیش نمیاد بلاخره نمی‌تونیم تعیین کنیم که سن قانونی ثبت نام  تو سایت چقدره و چه کسایی میتونن باشن 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
حرفاتون اصلا منصف نیس طرف ۲۰ سالشه دانشجویه نباید بیاد تو سایت تاپیک هم میزنه شما نرین توی تاپیکش ح ...

پیرزنم بیاد تاپیک درسی جاش اینجا نیست

مهم نیست چند سالته

اینجا جای درس نیست