2777
2789

اینها که دبستانی نیستند ولی دبستانی هم سایت زیاده فقط کاربرایی که اینجا مشاوره میگیرند

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهه نودی هم تو تاپیکت هس😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من که خودم 18 سالمه 

ولی این رو هم در نظر بگیرید که خیلی‌ها ممکنه کسی رو نداشته باشن که راهنمایی شون کنه یا بتونن باهاش دردودل کنن ..سایت هم عمومیه درسته به اسم نی نی سایت و بارداری هست ولی اکثر تاپیک متفرقه هستن جدا از بحث بارداری ..

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
دهه نودی هم تو تاپیکت هس😂

فککن🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فککن🤣

هس خب😂 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یکی ۲۱ سالگی دو تا بچه داره...

یکی هم مثل من ۲۱ سالگی به خاطر پشت کنکور بودن و به خاطر اینکه کنکور نصفش شده شرط معدل امتحان نهایی داره ...

الان بالایی بزرگساله و عاقله زن...

من شدم بچه ؟؟؟!! 

یکی ۲۱ سالگی دو تا بچه داره... یکی هم مثل من ۲۱ سالگی به خاطر پشت کنکور بودن و به خاطر اینکه کنکور ...

ربطی به اینا نداره

اینجا مگه سایت درسیه که دانش آموزا تاپیگ بزنن

حالا با هر سنی