2777
2789
هیچکدوم، ولی یه جا واسه بزرگترا بزارید دیگه😂

خب سایت عمومیه  . شما یگوشه بشینید ماها هم یگوشه

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه🤭

اره و ب کسیم مربوط نیست  

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

اره و ب کسیم مربوط نیست    

☺️

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ما میریم شما راحت باشید😂😂

خیلیم عالی

منم تجربیم ولی یکی گفت عربی شوکه شدم گفتم شاید شیمیم لغو کرده باشن🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

نه عزیزم سه شنبه شیمی هست ، پنجشنبه عربی

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱

۱۴ ساله نیستیم که 

۲۰ 

۱۸ 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
نی‌نی سایتم نی نی سایت قدیما

هعی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟