بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان خواستم تجربه خودم رو از پیج فروش کلاهگیس اترین تهرانی(atrintehranii) بهتون بگم تا مثل من فریب تبلیغات و رضایتهای دروغشون رو نخورید ، متاسفانه به خاطر ریزش شدید موهام مجبور شدم مبلغی حدود بیست و هشت میلیون برای این کلاهگیس بدم ولی چیزی که تحویل گرفتم زمین تا آسمون با عکس فرق داره ، کاملا عیر طبیعیست، به قدری بزرگه که انگار دو متر کله دارید ، بر خلاف گفته خودشون که کاملا طبیعی هست پر از الیاف لابه لای پوستیژه که برق میزنه ، اندازه موهای بالای پوستیژ ده برابر پایین هست برای همین یر رو بزرگ میکنه ، فرق مو اصلا و ابدا مثل عکس نیست ، کلا یک چیز متفاوت تحویل میگیرید که برای من کاملا عیر قابل استفاده هست ، بلاکم کردن ، ولی از طریق پلیس فتا کارم رو اینقدر پیگیری میکنم تا به حقم برسم . ول کنشون نیستم ، خواهشا فریب نخورید و پولتون رو هدر ندید . هر کسی هم که عکس کار رو خواست با کمال میل در اختیارش قرار میدم