2777
2789
عنوان

حالم از مامان و بابام بهم میخوره

998 بازدید | 46 پست

همیشه سعی کردم یه دختر خوب بحرف گوش کن باشم براشون چون یکمی مذهبین از وقتی که یادم میاد همیهش به حرفشون گوش دادم هرچی گفتن گفتم چشم گفتن این بده گفتم چشم دیوونم کردن حجاب اجباری نماز اجباری تعصب و عقاید مسخرشون حالمو بهم میزنه دست بزن دارن مادری که باهر بدی ای ک بهم کرد همیشه پشتش بودم و بهش اعتماد کردم الان میفهمم عامل همه درداو بدبختی های من اونه هروقت با بابام  دعوا میشد بجا اینکه باهاش حرف بزنه نمک میریخت رو زخمش عذابم میداد دیشب دعوا بدی کردم اینکه ادم حسابم کنن انتظار زیادیه؟ اینکه قدرمو بدونن عذابم ندن خیلی خاسته زیادیه ؟ الانم گفتن که دیگه نمیخاد درس بخونی تو .... هستی...

اولش میخواستم بگم اینجوری زده نشو حداقل از خدا

چون اونا بد میکنن دلیل بر بد بودن نیست

به آخرش که رسیدم فهمیدم اقتضای سنته عزیزدلم

منم توی این سن همینطور بودم

یکم میگذره و خیلی زودهم میگذره همه چی درست میشه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه سال کنکورم مامانم بهم گفتم کسی نمیذاره توجایی بری پس به مغزت فشارنیارمنودلسردکرددرصورتی که کل معلماومدیرمون مطمئن بودن پزشکی میارم😑بعددخترخالم دانشگاه یه رشته به دردنخورپارسال اوردمامانم میگه اون خیلی حرفه ایه🤐🤐

اولش میخواستم بگم اینجوری زده نشو حداقل از خدا چون اونا بد میکنن دلیل بر بد بودن نیست به آخرش که ر ...

یجوری حرف میزنی انگار بچم پدر و مادر اخلاقشون گند باشه بزرگ و کوچیک نمیشناسه

اولش میخواستم بگم اینجوری زده نشو حداقل از خدا چون اونا بد میکنن دلیل بر بد بودن نیست به آخرش که ر ...

در این مورد فقط اقتضای سن نیست

مشکل خانواده استارتره که حق هیچکس نیست همچین حرفایی رو از خانوادش بشنوه

استارتر کاملا حق داره، اینکه حتی برای درس خوندن و ادامه تحصیلش هم تصمیم میگیرن نشون میده چقدر همه ی حرفاشون رو بزور تحمیل میکنن، همه حق تصمیم گیری راجب عقاید و پوشش و حداقل تحصیل خودشون دارن که صدالبته حق اسی هم هست 

این موضوع میتونه روی اینده‌ش تاثیر بدی بزاره

در این مورد فقط اقتضای سن نیست مشکل خانواده استارتره که حق هیچکس نیست همچین حرفایی رو از خانوادش بش ...

این ک چیزی نیست هروقت ک یه چی میشه میگن اواین خاستگاری ک بیاد ردت میکنم بری مامانم از اون ور من همسنش بودم خونه بابام بودم باهام حرف میزد سرمو بالا نمیاوردم بعد این...

عزیزم از دست همچین خانواده ای فرار کن، تنها راهش درس هست

الان چیکار کنم که همشون باهام بدن من برم معذرت بخام؟ یا از کس دیگه ای کمک بگیرم نمیدونم چیکار کنم میترسم 

الان چیکار کنم که همشون باهام بدن من برم معذرت بخام؟ یا از کس دیگه ای کمک بگیرم نمیدونم چیکار کنم می ...

الان لازم نیست کاری کنی

فقط دفعه بعد اجازه نده واست تصمیم بگیرن

ببین عزیزم تو خونه اصلا باهاشون هم کلام نشو بعد وقتی میگن نمیزاریم درس بخوونی بگو طرز فکر رفتار و فرهنگتونو به بقیه نشون میدین الان همه تحصیل کرده هستن....وقتی هم مامانت میگه عروست میکنیم به لج بگو بهتر از دستتون راحت میشم تا دیگه بهت اینجوری نگن....بعد هم مامانتو بسپار به خاله اگه داری باهاش حرف بزنن چون خواهر ها به شدت روی هم تاثیر میزارن.

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
رفتارشون باهات عوض نشده؟؟و تو چیکار کردی از اون وقت چجوری رفتار کردی؟

بابام خیلی باهام سرنگینه مامانمم تا میتونه هی تیکه میپرونه بالحن دستوری باهام حرف میزنه یکسره هم باهاش دعوام میشه