2777
2789
عنوان

حالم از مامان و بابام بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 46 پست
خب ارایش یا پوشش که باید تایید کنن شما چجوری از خونه خارج میشین سخت نگیر اینم تا وقتی ازدواج کنی بعد ...

وقتی محلم نمیده چجوری میاد خونه فقط یه کلمه سلام تموم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حرف

مامانم خیلی دلمو شکوند روز بعد دعوا رفتم باهاش حرف بزنم گفت چ فایده ی کازی کردی بود و نبودت واسمون یکی شده دیدی بابات اصلا دیگه محلتم نمیده حقته

چجوری اخه لج نکنه باهام

نه حالا مثلا گفتی دختر عمه عمو نداری وگرنه میتونستی وقتی اونا بودن ب تیکه بگی مثلا فلانی مامان توام باهات اینجوریه اینطوری رفتار میکنه مامان من ک همش اینحوری میگه اینجوری میکنه باهام اونوق ک عمه زن عمو مورد قضاوت قرار بدن مامانتو اونجا بد حالش گرفته میشه و نمیتونه انکار کنه حرفاتو و دل توام خنک میشه برگشتی خونه هم حرفی زد میگی حقیقتو گفتم.... البته اگه رابطتت با خانواده پدریت خوبه...اگه بده میتونی تو جمع خانواده مادری بین دخترخاله و دایی بگی....و این نتیجش تو جمع خانواده پدری بهتره چون مامانت با خانواده خودش راحت تره و زیاد عصبی نمیشه ولی بی تاثیر هم نیست.

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
مامانم خیلی دلمو شکوند روز بعد دعوا رفتم باهاش حرف بزنم گفت چ فایده ی کازی کردی بود و نبودت واسمون ی ...

حتما خیلی پرخاشگری کردی و جوابشونو دادی دلشون شکسته...حالا مامانت تو جمع و بیرون خونه رابطش و رفتارش باهات چجوریه جلو بقیه هم ضایعت میکنه باهات بد برخورد میکنه یا جلو بقیه باهات خوبه

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
حتما خیلی پرخاشگری کردی و جوابشونو دادی دلشون شکسته...حالا مامانت تو جمع و بیرون خونه رابطش و رفتارش ...

نه جلو بقیه یه روی دیگشو رو میکنه ولی خب خانواده پدری از مامانم خوششون نمیاد بابابام ک کاری نداشتم ولی خب مامانم چرا 

نه جلو بقیه یه روی دیگشو رو میکنه ولی خب خانواده پدری از مامانم خوششون نمیاد بابابام ک کاری نداشتم و ...

اوه وقتی خانواده پدریت خوششون نمیاد این میشه نقطه ضعف مامانت....یعنی جلو اونا یه حرکت رفتار زشت مامانتو بگی مامانت کارش تمومه وشاید دیگه خودشو خیلی باهات سرشاخ نکنه....البته اگه خانواده پدریت شما رو‌ دوست داشته باشن و طرفدارت باشن....وکرنه حق رو میدن به مامانت و شما باز تنها و ناامید میشی

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
اوه وقتی خانواده پدریت خوششون نمیاد این میشه نقطه ضعف مامانت....یعنی جلو اونا یه حرکت رفتار زشت ماما ...

نه دوسم دارن و باهام خوبن خوب یچیز بگو که رفتم ضایه شه میدونی داداشم چندبار مامانمو جلوی فامیلای بابام لو داد اونا هم ب روش اوردن دیگ حرئت ندارن بهش بگن بالای چشمت ابروئه

نه دوسم دارن و باهام خوبن خوب یچیز بگو که رفتم ضایه شه میدونی داداشم چندبار مامانمو جلوی فامیلای باب ...

خب همون داداشت که کوچیکتر بوده شیوه خوبی پیشگرفته زرنگ بوده....ببین شما میتونی وقتی بابات نیست تو جمع ولی بقیه هستن یه کار مامانت ک خب من نمیدونم چجوریه و چ کاری اونو بلند رو ب عمه و مادر بزرگ بگی و بگی این مامان منم ب شوخی مثلا اینجوری نگاش نکینین تو خونه پوست منو کنده اینجا رو نمیکنه تو خونه اصلا اینجوری نیس چمیدونم یه چیزی بگی بعد بقیشو بسپر ب مامان بزرگ و عمهات....زن عمو هم داری ؟اینحور مواقع جاری ها خیلی بهم تیکه میندازن جاری باشه بهتره....

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
اره جاری داره ولی نسبتا باهم خوبن 

هر چقدم خوب باشن شاید اونجا رو حساب مثلا بداخلاقی جاری بهش تیکه بندازه.....خودت رابطتت با زن عموهات چجوریه ..... اگ تو رو دوست داشته باشن یکجور جواب مامانتو میدن ب نفع تو باشه اگ باهات بد باشن طرف مامانتو میگیرن و تو رو مقصر میدونن

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
هر چقدم خوب باشن شاید اونجا رو حساب مثلا بداخلاقی جاری بهش تیکه بندازه.....خودت رابطتت با زن عموهات ...

خوبه بد نیست ولی رابطم باعمه هام خوبه منتهی زیاد رفت و امد نداریم و این بده

خوبه بد نیست ولی رابطم باعمه هام خوبه منتهی زیاد رفت و امد نداریم و این بده

اره خب عمه خیلی خوبه و رو حساب خواهر شوهر بازی میتونه کلی تیکه بار مامانت کنه....البته اخلاق مامانتو بهتر میدونی اگ فک میکنی با اینکار تنبیه میشه وکمتر بهت تیکه میندازه و اذیتت میکنه این خوبه اگه میدونی میاد خونه بدتر باهات دعوا میکنه و باباتم بر علیهت پر میکنه که بیخیال منتفیش کن

امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝