2777
2789
عنوان

میدونستین که رویا دیدن میتونه علامت.....

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 52 پست
افرین به تو،خیلی کار عاقلانه ای میکنی پس چطور خودت سرگرم میکنی؟ راستی ببمه داری؟ اونسری دکتر پارک ...

کتاب میخونم گاهی .گاهی موسیقی ..نه بیمه ندارم .دکتر رفتم جواد احمد لو رفتم ام ار ای میگن ارتروز شدید داری 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه کلینیک میشناسم تو گاراژ،اونجا متخصص میاد ویزیتش با تامین اجتماعی پنجاه تومنه،بعد صبحا هم هستن و م ...

ممنونم گلم رفتم دکتر تقریبا نزدیک ۴ تومن خرج کردم تا مشخص شد ارتروز دارم 

رفتم ام آر ای خصوصی ک زود حوابمو بدن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب میخونم گاهی .گاهی موسیقی ..نه بیمه ندارم .دکتر رفتم جواد احمد لو رفتم ام ار ای میگن ارتروز شدید ...

چه خوب،عضو کتابخانه هستی؟

اینجایی که میگم بیمارستان حضرت ابولفضل خیابان گمرک،در اصل برای نظامی هاس

اما هزینش برای آزاد هم شاید کمتر باشه

برو یه سوال بکن،ببین شاید فیزیوتراپی داشته باشن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ممنونم گلم رفتم دکتر تقریبا نزدیک ۴ تومن خرج کردم تا مشخص شد ارتروز دارم  رفتم ام آر ای خصوصی ...

فدای سرت،ایشالا که نتیجه بگیری،بیشتر مراقب خودت باش

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ممنونم گلم رفتم دکتر تقریبا نزدیک ۴ تومن خرج کردم تا مشخص شد ارتروز دارم  رفتم ام آر ای خصوصی ...

البته جسارتمو ببخش ها،من چون خواهر خودمم دیسک داره،میدونم هزینه هاش سرسام آوره

چه خوب،عضو کتابخانه هستی؟ اینجایی که میگم بیمارستان حضرت ابولفضل خیابان گمرک،در اصل برای نظامی هاس ...

دکتر گفت برو بیمارستان امام حسین نمیدونم کدومش خوبه.

نه عزیزم از کتابای همسرمه ک قدیم داشته

البته جسارتمو ببخش ها،من چون خواهر خودمم دیسک داره،میدونم هزینه هاش سرسام آوره

ن گلم میدونم فقط یه ژل برام تزریق کرد دکتر ۶۰۰ تومن 

دکتر گفت برو بیمارستان امام حسین نمیدونم کدومش خوبه. نه عزیزم از کتابای همسرمه ک قدیم داشته

امام حسینم برای نظامی هاس

احتمالا دستگاهش خوب باشه

به هرحال ایشالا به زودی زود خوب خوب بشی😘

امام حسینم برای نظامی هاس احتمالا دستگاهش خوب باشه به هرحال ایشالا به زودی زود خوب خوب بشی😘

ممنونم از لطفت❣️🌹

من رویاهای خیلی واضح میبینم. همه و همه اتفاق میوفتن. تا الان کلیییییی  خوابام تعبیر شدن. مجردم هستم. به نظرم بی ربطه. 

بچه رو خدا بخواد میده نخواد نمیده. ربطی به خواب نداره

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس