2777
2789
عنوان

میدونستین که رویا دیدن میتونه علامت.....

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 52 پست

رویای صادقه منظورته؟؟

من قبل بارداری هم گاهی یه خوابایی می دیدم که درست در میومد ولی از وقتی باردار شدم مادربزرگم خیلی تو خوابم میاد و چیزایی رو خبر داره که بعدش دقیقاً همون برام اتفاق میفته گاهی اوقات وهم برم می داره.

❤️❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد بارداری که ندارم 

ولی از وقتی یادمه همیشه خواب میدیم خواب های درهم خوب عجیب ترسناک 

و واقعا دلم میخواد چند شب بخوابم و اصلا هیچ رویا یا کابوسی نبینم حداقل انقدر خوابم عمیق باشه که اگر هم دیدم یادم نیاد 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
رویا صادقه یه هشداره  منکه خوابام تماما تعبیر میشن

سلام مالگم،چندروز نرودی تو سایت

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

هرچی خیره پیش روت😍

مرسی عزیزم 🌹مؤفق باشی ❤♥

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
رویای صادقه منظورته؟؟ من قبل بارداری هم گاهی یه خوابایی می دیدم که درست در میومد ولی از وقتی باردار ...

اون بخش علمیش که میگه کلا تعداد و جزیات خواب به علت هورمون ها بالا میره 

ولی برخی خانم ها هم ادعا کرده بودن که اره خواب هاشون درست درامده

آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم
سلام مالگم،چندروز نرودی تو سایت

سلام عزیزم خوبی ؟!

والا نت صبگاهی دارم !

کمی چشام درد میکنه میگم کمتر گوشی دست بگیرم برای گردن دردمم زیاد خوب نیست!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

سلام عزیزم خوبی ؟! والا نت صبگاهی دارم ! کمی چشام درد میکنه میگم کمتر گوشی دست بگیرم برای گردن درد ...

افرین به تو،خیلی کار عاقلانه ای میکنی

پس چطور خودت سرگرم میکنی؟

راستی ببمه داری؟

اونسری دکتر پارکینگ رفتی؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

سلام عزیزم خوبی ؟! والا نت صبگاهی دارم ! کمی چشام درد میکنه میگم کمتر گوشی دست بگیرم برای گردن درد ...

یه کلینیک میشناسم تو گاراژ،اونجا متخصص میاد ویزیتش با تامین اجتماعی پنجاه تومنه،بعد صبحا هم هستن و معطلی چندانی هم نداره،خواستی شمارشو بفرستم

مدیتسشن کاهش اضطراب و امتحان کنین

استرس ندارم عزیزم از وقتی یادمه خواب میدیدم 

شب ها چند بار بیدار میشم واسه دخترم  هی خوابم سبک میشه یادم میمونه چی بوده 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
استرس ندارم عزیزم از وقتی یادمه خواب میدیدم  شب ها چند بار بیدار میشم واسه دخترم  هی خواب ...

من خودم مدتها اینجور بودم رفتم دکتر گفت باید قرص خواب شدید بده که اونجوری تو روز هم خوابت میاد

آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم