2777
2789
عنوان

عجیب ترین خوابی که دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب دیدم جز سربازای هیتلر توی جنگ جهانی دومم بعد با لباس فرم خونی و اسلحه رفتم کافه با لحن دستوری گفتم آبجو بعد پیرمرد کافه داره یه کم تعلل کرد داد زدم سرش احمققق مگه نمی دونی من کیم؟   

یه وقت دیگم خواب دیدم بابام جنگیره برای تمرین اومده روح من و از بدنم کشیده بیرون بعد هرکار کرد دیگه نتونست روحم و برگردونه و مردم    خودم بالای سر جنازه خودم گریه می کردم اون وقت بابام می خندید

یه بار دیگم خواب دیدم خونه مون جنی شده و هدف جن ها هم من و خواهرمیم کل اتاقم چشم درآورده بود به من زل زده بود این قدر که سنگینی نگاه حس می کردم یکی پام و گرفته بود می کشید می خواست ببرتم خلاصه خیلی خیلی ترسناک بود 

توی ی سگ دونی از ی موجود خیلی وحشتناک فرار میکردم

توی کانال های کولر اون سگ دونی قایم شده بودم و اونم در به در دنبالم😑چند تا سگ مُرده و چند تا زنده هم بودن

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
خواب دیدم جز سربازای هیتلر توی جنگ جهانی دومم بعد با لباس فرم خونی و اسلحه رفتم کافه با لحن دستوری گ ...

😂فیلم ترسناک زیاد میبینی فکر کنم اثر گذاشته رو ناخوداگاهت

خواب دیده بودم  نقی معمولی یه سگ رو تیر زد و کشت و خون سگ ریخت روی زمین و خون روان شد مث آب جاری. توی خواب جیغ میزدم  چرا کشتی گناه داشت دو ماه بعد یکی از دشمنام مرد خیلی جالب بود و عجیب

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

خواب دیدم جز سربازای هیتلر توی جنگ جهانی دومم بعد با لباس فرم خونی و اسلحه رفتم کافه با لحن دستوری گ ...

جن تو خواب سحرو جادو مواظب باش کسی طلسم تون نکنه

مامانم اسمانی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوست داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

ده سال پیش خواب دیدم خونه جدید خریدیم ومامانم تو اون خونه فوت شد . درست بعد ده سال همون خونه رو خریدیم و مامانم فوت شد 😭

مامانم اسمانی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوست داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم