2777
2789

ضد آفتابی که رنگش طبیعی باشه پوستم گندمیه خیلی سفید نکنه و پوشش دهیش خوب باشه و رو پوست سبک باشه 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لانسون خوبه  3 تا شماره داره هر کدوم به پوستت خورد بگیر

یکی از دوستامم گفت لانسون رفتم تو دیجیکالا قیمتشو دیدم حدود صد و خورده ای من فک میکردم گرون تر باشه 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

چراغا خاموشه پاشم 😁از نت گرفتم برات 

من ازین راضی ام خدایی  پوشانندگیشم خوبه لایف تو بی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یکی از دوستامم گفت لانسون رفتم تو دیجیکالا قیمتشو دیدم حدود صد و خورده ای من فک میکردم گرون تر باشه& ...

من 45 گرفتم پارسال 

جای جوش داشتم مرتب استفاده کردم حتی اونا م کمرنگ. کرد 

این زنعموم دکترش براش نوشته بود

چراغا خاموشه پاشم 😁از نت گرفتم برات  من ازین راضی ام خدایی  پوشانندگیشم خوبه لایف تو بی

رنگس رو پوست خوشگله؟ من ضد آفتابم پوستمو سفید میکنه با اینکه رنگ طبیعی گرفتم ولی خیلی بی روح میشم دلم میخواد طبیعی باشه 

رنگس رو پوست خوشگله؟ من ضد آفتابم پوستمو سفید میکنه با اینکه رنگ طبیعی گرفتم ولی خیلی بی روح میشم دل ...

والا رو هر پوستی فرق میکنه من پوستم سفیده میزنم اصلا سفید تر نمیشم تازه یه درجه تیره ترم میکنه قشنگ رنگ پوست طبیعی هست من دودل بودم بگیرم اما دیدم دکتر داروخونه خودش اینو بهم معرفی کرد گفت چند ساله میزنم تازه ضد لک هم هست دیگه گرفتمش خدایی راضی ام 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁