2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاثیر داشت؟  عوارضی نداشت؟

چون خواهرم پریود شده بود زد زیاد تاثیر نداشت . دکترم گفت اگر قبل پریودی میاوردی خیلی فرق می کرد قد می‌کشید. ولی یک خورده قد کشید با چاق تر شد خیلی لاغرم بود . نه عوارضی هم براش نداشت 

قدش 106 وزنش 16

دختر من ۶سالگی قدش ۱۲۵وزنش۲۲ بود ولی متاسفانه از ۸سالگیش فهمیدیم بلوغ زودرس داره دیگه قدش اونجوری که اول بود و فکر میکردیم نمیشه..البته الآنم خوبه ۹سالو نیمشه قدش ۱۴۳

من نه ماه هست برای پسرم امپول رشد میزنم 

هشت سانت بلند شد و حدود ده کیلو وزن زیاد کرد پسر من مثل بچه هایی که سو تغذیه دارن بود به شدت لاغر و ریز بود دوسال بود که شاید توی این دو سال چند سانت قد کشیده بود ولی با هورمون عالی شده من راضی ام ببین پزشک مهمه حتما پیش پزشک خوب ببر

واس دختر منم احتمالا اینبار آمپول بزنن.ولی نمیدونم عوارضش هست یا نه..اگه کسی اطلاعی داره بگه..راستی اسم آمپول چی هست؟؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی