2777
2789
چقد رشد داشت تو دوسال؟؟و چندسالگی زدین

نه ونیم سال داشت که زدیم بلوغش شروع شده بود ولی خدارو شکر پریود نشده بود اون موقع قدش ۱۲۷ بود

با آمپول جولوگیری نذاشت پریود بشه توی دو نیم سال شد ۱۴۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر غذذ تو مشهد کسی می‌شناسین 

نصرت قایمی بلهری

اشناعه براتون میگن خوبه

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

سلام گلم شما کدوم شهربد اگر اصفهانید پیش کدوم دکتر رفتید پسرتون چند سالشه چند کیلو بود 

سلام 

من پسرم رو سمنان بردم دکتر شما گوگل سرچ کن دکتر غدد اصفهان برات می یاره فقط اگر حس میکنی مشکل داره زودتر ببر من اگر یک سال زودتر برده بودم الان پسرم ۱۶۰ سانت بود شاید هم بیشتر امسال ۱۴ ساله میشه تازه قدش شده ۱۵۴ سانت باید ده سانت بلند تر میبود

چند میگرفتین

دکترش با بیمه ای که بهمون معرفی کرد با اون بیمه ماهی

۶۰۰ تومن میدادیم بچه هایی که واقعا به هورمون رشد نیاز داشته باشه و دکتر نامه میده به بیمه کمیته ای 

دکتر غدد موقع تولد قدش 55 وزنش 3و 300

قد و وزن تولدش که خیلی خوب بوده  چرا الان قد و وزن کمی داره؟

کم غذاس؟

پسر من  صبحونه و نهار رو بزرو میخوره  و حتی بعضی وقتا نمیخوره  

دکتر بردین چه گفت چه دارویی داد چه ازمایشی نوشت؟ 

منم باید پسرمو ببرم، قدش کوتاهه ۱۱ سالشه قدش ۱۳۵ خیلی میترسم امپولاش عوارض داشته باشه پسر شما چند ...

فعلا نزدیک یک ساله میزنه یه مقدار قند سه ماهه اش بالا نشون داد که هورمون رو قطع کردم یک ماه و نیم نزد دوباره شروع کردم هورمون ممکنه دیابت بیاره