2777
2789

یه نفرو دوست دلشتم

عجیب نیست که بعد اون هیچوقت نتونستم وارد رابطه شم

همه یا ازدواج کردن یا یکیو دارن

واسه همین حسه بدی دارم

حسه اینکه تنهایی قراره پیر شم

مادر شدن و تجربه نمیکنم

یه حسی که انگار همه تجربه میکنن و فقط من تجربه نمیکنم

همیشه ارزوم بود در کنار اینکه به هدفام برسم ازدواج کنم مادر بشم 

اما بعد اون یه نفر نشد نمیشه

انگار حوصلشو ندارم ٫از اشنا شدن با ادما میترسم یه ترسی دارم احساس ناکافی بودن میکنم حس میکنم قراره رها بشم و کسی من و دوست نداره

در گذر از اون٫هیچکس و پیدا نمیکنم که به اندازه ی اون کامل باشه

هر کی میبینم عنوزم با اون مقایسه میکنم

و در اخر چی میشد اگه میشد ؟:)کاش میشد..

دعا کنید حالم خوب شه..🤍

منم دقیق شبیه تو بودم و شبیه تو فکر میکردم ولی یهو چشممو باز کردم دیدم که ۵ ساله ازدواج کردم با یه مرد فوق العاده مهربون

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیق شبیه تو بودم و شبیه تو فکر میکردم ولی یهو چشممو باز کردم دیدم که ۵ ساله ازدواج کردم با یه م ...

قکر نمیکنم من بتونم و برای من بشه

حقیقتا خودمو حبس کردم تو خونه 

با هیچکس حثصله ی اشنا شدن و ندارم

تو و شوهرت چجوری اشنا شدید؟

دعا کنید حالم خوب شه..🤍

من کلا میدونم ازدواج نمیکنم ☹️😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
چند سالته

۳۱

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
قکر نمیکنم من بتونم و برای من بشه حقیقتا خودمو حبس کردم تو خونه  با هیچکس حثصله ی اشنا شدن و ...

والله منم یه بار نامزد شدم بهم خورد خیلی افسرده شدم تا ۵ سال مشکی پوشیدم به بختم، هر خواستگاری میاد با اون مقایسش میکردم ردش میکردم ، تا اینکه با شوهرم تو یه بازی آنلاین آشنا شدیم بهش گفتم از مردا متنفرم و اینا اون اومد کمکم کنه حالم خوب بشه که دیگه رابطمون خیلی خوب شد بعد از ۱ سال یهو بهم گفت میخوام بیام خواستگاریت به خانوادمم گفتم،و الان خیلی از خدا ممنونم قبلی بهم خورد و این شد همسرم، بهت قول میدم تو هم مثل من میشی، یعنی شک ندارما

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 

صد بار نشد برام ولی خب آدمی به امید زنده اس 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش