2777
2789

امشب دردشو کم کنه تا صبح بره دکتر

• همیشه عشق باشد 🧡 همیشه برکت •                                                                                                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیدم سیر یا پیاز بزاری رو دندون کم می‌کنه دردشو

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
میخک بزار روش یا ژلوفن بخور مفنامیک بخور

همشو انجام دادم براش نشد

دندون شوهرمه

شنیدم سیر یا پیاز بزاری رو دندون کم می‌کنه دردشو

ممنون اینم انجام میدم براش

یه پروفن با یه استامینوفن با هم بخور

آسمان تیر قضا صیاد است                                                     این عمل از فلک کج رو کج رفتار است                                       بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان                                       روز و شب کارمن از گردش او فریاد است                               آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد                                         کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است                                      با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف                           چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است                                     اصل در آمد کار است نه دانستن کار                                         تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است              
برو عصب کشی فردا بخدا اگه نری آخرش میکشن بی دندون می مونی ایمپلنت هم ۱۰ تومنه کم کمش

فردا میره

از پریروز درد میکنه امروز جمعه بود دکتر نبود

دو روزه داره درد میکشه