2777
2789
عنوان

دونه های سفید روی لوزه پسرم کمممک

343 بازدید | 35 پست

توی گلوی پسرم تا چشم کار میکنه پره از دونه هایی مثل آفت، کسی دیده تا حالا؟ خیلی نگرانم خطرناک باشه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من پارسال عید اینجوری شد خیلی بده تب هم داشت

آره پسر من چند روز پیش تب داشت و گفت گلو دردم، روز بعد بردیم دکتر نذاشت معاینه کنه ولی بهش اموکسی کلاو داد، دیروز خیلی گریه کرد خودم نگاش کردم دیدم این دونه هارو، ظما چکار کردین که خوب شد؟ چقدر طول کشید، 

من دوباره فردا نویت گرفتم ببرمش، ولی نگرانشم چون هیچی نمیخوره، هیچی به معنای واقعی

نگران نباش ,عفونته. ببرش دکتر دارو بده

دکتر رفته بخاطر گلودرد پنج روز پیش، ولی مدام دردش بیشتره، انتی بیوتیک هم داده فقط تبش خوب شده

آره پسر من چند روز پیش تب داشت و گفت گلو دردم، روز بعد بردیم دکتر نذاشت معاینه کنه ولی بهش اموکسی کل ...

به دختر من آزیترومایسین داد مال دخترم روی دونه ها دیفن هیدرامین میزدم

بعدش خودم گرفتم ی قطره گیاهی با آب قاطی میکردم قرقره میکردم

سنگ لوزه س...با خلال دندان درارشون...چیزی نیس...یا باچوب گوش

خییلی درد دارن، بزور عکس گرفتم حتی غذا لب نمیزنه

به دختر من آزیترومایسین داد مال دخترم روی دونه ها دیفن هیدرامین میزدم بعدش خودم گرفتم ی قطره گیاهی ...

قطره چی بود؟ تاثیر داشت؟ کلا چقدر زمان برد تا خوب شه؟ دخترت میتونست غذا بخوره؟ پسر من نه چیزی میخوره نه میذاره دست بزنی