یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهی عزیزم، پسر من پنج سالشه هر پیشنهادیم میدم قبول نمیکنه، حتی قرقره هم نمیکنه، همش گریه میکنه، خیییلی هم لاغر شده، دنده هاش زده بیرون دارم دق میکنم از غصه
الهی عزیزم، پسر من پنج سالشه هر پیشنهادیم میدم قبول نمیکنه، حتی قرقره هم نمیکنه، همش گریه میکنه، خیی ...
الهی... بچه خواهرمنم اینطوری شده اون آلرژی شبیه آسم هم داره خیلی ضعیف شده همین الان داشتم باخواهرم تلفنی حرف میزدم خیلی ناراحت بود و حس حالش مثه شما بود
عزیزم ی وقت بهشون دست زنی یا بکنی دردش انقد زیاده ک اب دهنم نمیتونه ادم قورت بده دیفن هیدرامین و آ ...
نه نمیزنم خودمم دلم نمیاد، فکر کنم به اندازه آفت درد دارن که خودمم به شدت بدم میاد از دردش، فقط مشکل اینجاست غذا نمیخوره، مخصوصا چیزای گرم، ولی امروز کره مربا دادمش کلی خورد، نمیدونم هندونه و بستنی و اینجور چیزا براشذخوبه یا بد