2777
2789
عنوان

دونه های سفید روی لوزه پسرم کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 35 پست
منم اینحوری شدم تب داشتم بعد اینشکلی عفونت مرده ببر دکتر دارو بده بهش

دکتر بردم داروهاشم تموم شده ولی دوباره فردا میبرم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش. عفونت لوزه ست. آنتی بیوتکش باید حتما سر ساعت بدی حتی نصف شباهم بیدارش کن بده. احتمالا دکتر فردا بهش آنتی بیوتیک قویتر بده

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
بچم بیچاره ۲ سالش بود

الهی عزیزم، پسر من پنج سالشه هر پیشنهادیم میدم قبول نمیکنه، حتی قرقره هم نمیکنه، همش گریه میکنه، خیییلی هم لاغر شده، دنده هاش زده بیرون دارم دق میکنم از غصه

الهی عزیزم، پسر من پنج سالشه هر پیشنهادیم میدم قبول نمیکنه، حتی قرقره هم نمیکنه، همش گریه میکنه، خیی ...

الهی... بچه خواهرمنم اینطوری شده اون آلرژی شبیه آسم هم داره خیلی ضعیف شده همین الان داشتم باخواهرم تلفنی حرف میزدم خیلی ناراحت بود و حس حالش مثه شما بود

ایشالله بچتون خوب بشه زود

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
الهی... بچه خواهرمنم اینطوری شده اون آلرژی شبیه آسم هم داره خیلی ضعیف شده همین الان داشتم باخواهرم ت ...

مرسی عزیزم، همچنین خواهرزادتون، مریض شدن بچه خیلی سخته، کاش بجای بچه ها خودمون مریض شیم، 😓

عزیزم ی وقت بهشون دست زنی یا بکنی دردش انقد زیاده ک اب دهنم نمیتونه ادم قورت بده دیفن هیدرامین و آ ...

نه نمیزنم خودمم دلم نمیاد، فکر کنم به اندازه آفت درد دارن که خودمم به شدت بدم میاد از دردش، فقط مشکل اینجاست غذا نمیخوره، مخصوصا چیزای گرم، ولی امروز کره مربا دادمش کلی خورد، نمیدونم هندونه و بستنی و اینجور چیزا براشذخوبه یا بد

نه نمیزنم خودمم دلم نمیاد، فکر کنم به اندازه آفت درد دارن که خودمم به شدت بدم میاد از دردش، فقط مشکل ...

عزیزم هرچیزی ک بتونه بخوره براش خوبه چون بشدت بلعیدن دردناکه ممکنه نتونه بخوره