اول و آخرشو تقریبا مثبت گفته به طور کل و قسمت دوم متنش اومده گفته بی احترامی به مادر این سرا رو داره اونو داره و همینجور ادامه داده این حرفو نباید به خواهر کوچیکت میزدی و .... کلا گلگی کرده . یه جا هم نوشته بچه اول مامن پدر و مادره و الگوی بقیه هست وووو...
حالا من میگم من چی کار کردم مستحق این متنم حالا جالب این جاست خودش هر وقت حوصله نداره هرچی از دهنش دربیاد میگه بعدم خواهر وسطیو بیشتر از من وکوچیکه دوست داره میخواد براش ماشین بخره نوشته چرا بهش این حرفو زدی . خواهر کوچیکم هم شاکیه که بابا خواهر وسطی و بیشتر دوست داره . حالا من چندساله متاهلم و بچه دارم و شهر دیگه زندگی میکنم و چند وقت یه بار میرم یه هفته میمونم خونشون . دره بین گرفتن رو ما سریع هم به روم میارن این کارو کردی اون کارو کردی . دانشجو بودم پول تو جیبی صفر تومن بهم میداد الان خواهرم پرسش تموم هم شده ماهی حدودا 5میلیون بیخودی میریزه براش . منم پیام دادم از همیشه قضاوت شدن خسته شدم و اینکه بچه اول بودم هیچوقت خوشحال نبودم براش نوشتم . پیاممون تو ایتا هستش. به نظرتون پاک کنم یا بذارم حرف دلمو ببینه . من کلا کم رو هستم مستقیم زیاد گله نمیکنم از دید خودم از خواهرای دیگم بیشتر احترام میگذارم