2777
2789
عنوان

دونه های سفید روی لوزه پسرم کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 35 پست

عزیزم پستت رو تو تاپیک اون مادر خسته دیدم😂

برات صلوات فرستادم ولییی.... 

سعی کن زیاد تو خونه گدر و مادرت قران خونده بشه

من هرچی به خانوادم میگفتم این کمکایی که بیرون میدید هیچکدوم جای دعا و سفره و قران تو خونه رو نمیگیره صبگل نمیکردن

تا اینکه زد و یه سفره انداخت خونش مهمونا نماز نخونده بودن دم اذان بود همه ایستادن به نماز. نمیتونی تصور کنی چقددررررر برای اینا خوب بود یعنی مشکلات روحیشون تا حدی متلا بهت بگم 20 درصد درست شد

اینم درصد زیادیه اگر واقعا درک کنی که با یکبار نماز چند نقر انقدر تغییر فاحش ایجاد شده

بعلاوه اینکه کاهل نماز بودن خودشون الان نماز و قران زیادت عاشورا اومده توی روزمره شون

میخوام بهت این پیشنهاد رو بدم

یه مدت این کارو بکنید تو خونشون سفره بندازید حالا برای هرچی

مهمه که نماز و دعا خوانده بشه

مثلا بگید نماز امام زمان سه شنبه بیاید متلا 7 تا سه شنبه

یا مثلا سفره بندازید سوره های قرآن بخونید

مخقوقا اگر مداوم باشه موثره خیلی

ان شالله انجام بده نتیجه اش رو هم حتما خودت منو تگ میکنی با ذوق اطلاع میدی مطمئنم😊

برای داداشتم که ازش دوری سوره حشر 40 روز یا 41 روز(اولش نیت کن کدوم تعداد میخونی) براش بخون

اگر سنگینی باشه طلسم باشه جن باشه هرچی باشه درست میشه ان شالله

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد زرد نشون میده صورتشو؟؟؟ عکس زرد نشون میده یا زرد شده پسرت؟؟؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم پستت رو تو تاپیک اون مادر خسته دیدم😂برات صلوات فرستادم ولییی.... سعی کن زیاد تو خونه گدر و ما ...

ممنونم عزیزم ولی من به این چیزا اعتقادی ندارم کلا. اما ممنون بفکر بودی مهربان

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

نه عکسش زرده😅

پس الحمدلله. 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد