2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی لطفا بیاین

426 بازدید | 23 پست

الان هوا چطوره؟  روزا گرمه شبا سرد یا کلا سرد هست 

لطفا چنتا جاهای دیدنی مشهد که مناسب کودک دوساله هم باشه معرفی کنید

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈

بذار سیل و بارندگی تموم بشه بعد برو

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که کلا سیله که من مادرشوهرم اینا مشهدن میگه اصلا الان وقت اومدن نیست هواش قابل پیش بینی نیست بارون شدید میزنه یهو که سیل راه میفته

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
الان که کلا سیله که من مادرشوهرم اینا مشهدن میگه اصلا الان وقت اومدن نیست هواش قابل پیش بینی نیست با ...

سایت هوا شناسی میگه دوشنبه به بعد هوا خوبه

خیلی گرمم بشه خوب نیست 

فعلا نیا دوشنبه به بعد بیا 

آره 

سایت هوا شناسی  چک کردم نوشته بود دوشنبه به بعد آفتابی 

چنتا جای دیدنی مناسب بچه معرفی کنید

سایت هوا شناسی میگه دوشنبه به بعد هوا خوبه خیلی گرمم بشه خوب نیست 

آره تا یکشنبه خیلی داغونه هواش پایداری نداره نری بهتره

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
آره  سایت هوا شناسی  چک کردم نوشته بود دوشنبه به بعد آفتابی  چنتا جای دیدنی مناس ...

بچه دوساله چی آخه میخواد ببینه 

پارک و شهربازی و ایناست دیگه هرطرف مشهد بپیچی یه پارک هست 

داخل حرم هم یه قسپتی هست رواق کودک میتونید ببریدش اونجا