دو هفتس هرچی سعی میکنم برا وام ازدواج ثبت نام کنم نمیشه. همش مینویسه هیچکدوم از بانکهای استان انتخابیتون اعتبار نداره و فلان. میگن باید هی بزنم تا شانسی یهو قبول بشه
راسته؟ چه موقع هایی برم تو سایت بهتره؟ شما چقدر طول کشید تا تونستید ثبت نام کنید؟
انقد تعلیق شدم که دیگه سیمکارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)... خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویلهای میماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری♡..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از فروردین تا مرداد مرتب میرفتم داخل سایت تا بالاخره تونستم ثبت نام کنم البته سه هفته ای وامم رو ...
چون بودجه ندارن اینجوری مینویسه. یا چون سایت شلوغه؟
انقد تعلیق شدم که دیگه سیمکارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)... خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویلهای میماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری♡..
بودجه ندارن یه بار صادرات ثبت نام کردم گفت 6 ماه طول میکشه، پاسارگاد ثبت نام کردم سه هفته و خیلی راح ...
من اصلا نمیتونم ثبت نام کنم.چه برسه که شعبه انتخاب کنم🥺🥺