2777
2789

از قبل مشکل اضطراب داشتم ک خواب و خوراک و ازم میگرفت،جایی میخواستم برم مهمونی اینجوری میشدم

ی مدت کم داشتم دارو‌میخوردم ک زد باردار شدم 

شوکه شدم اصلا وحشت کردم الان ی هفتس میدونم این موضوع رو خواب ندارم باورتون میشه؟حتی دکتر داروهام رو عوض کرده اونم روم تاثیر نداره

میخوام غذا بخورم هرچی بخورم وحشت میکنم انگار وسواس فکری شدید اینجوریم کرده با زور و هزار تا عق میخورم از استرسه اصلا دست خودم نیس چون دارم نابود میشم

رفتم دکتر زنان گفت تا نوزدهم صبر کن بیا سونوگرافی ببینیم اصلا قلب تشکیل شده‌

کار دیگه هم نکرد،الان فعمبدم شوهرم ب خانوادش گفته😭داداشش براش کلیپ بچه فرستاده تو اینستا ما این همه گفتیم نگو اصلا هیچی معلوم نیس

من نمیتونم از این موضوع بربیام میدونم

اصلا ترس بارداری داشتم الان ک هستم دارم میمیرم ک چجوزی استرس نداشته باشم غذا بخورم اصلا بچه تو شکمم باشه میترسم من چجوری از پسش برام،الانم هرکی ک این موضوع رو میدونه من حالم بد میشه نمیخوام اصلا ببینمشون و منو حالمو بفهمن من حتی ی میوه با هزار تا حال بد میخورم چجوری جلو اونا خودمو نگه دارم

همه چیو سپردم ب خدا ک ببینم19هم چی میشه😭

مبارکه عزیزم .ذکر اعوذ بالله منالشیطان رجیم زیاد بگو‌.نذار شیطون تو مغز و دلت نفوذ کنه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل اضطراب دارم میفهمم چی میگی دارو میخورم 

شما اگه سونو مشکلی نداشت  حتما حتما برین یوگا مخصوص باردارها پیاده روی هر روز انجام بدین در حد بیست دقیقه برین پارک زیر نور افتاب باشین حداقل نیم ساعت  برین تو طبیعت نفس عمیق بکشین نماز و قران خواندن فراموش نشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خودت فقط میتونی ب خودت کمک کنی و هیچکس دیگه..‌فقط اینو بهت بگم ب خودت رحم نمیکنی ب جنین تو شکمت رحم کن .. تا ابد ک تو دلت نمیمونه ک.. اخرش میاد بیرون....اما...اما بهش بدترین هدیه رو میدی... یک بچه پیش فعال ... و تا سالهای سال باید دنبال این بچه بدوییی مطمئن باش استرستو کنترل نکنی بچتم استرسی ب دنیا میاد ..حالا میگی ن... بشین و تماشا کن میدونم ک میگم ...از ما گفتن...دیگه خود دانی...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

ذهن کارش حرف بیهوده زدن هست 

مراقبه و مدیتیشن کن 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی 

ذهنت هرچی دنبالش بری بیشتر تو رو غرق میکنه

فقط باید ناظر بود

و اینکه میتونی 

اونی که میگه نه من نمیتونم ذهنه که حرفش مفته 

تو ذهنت نیستی 

تمرین کن ازش خارج بشی

چهار تا داد من فقط دو تاش رو میخورم استترا و ترانکوپین هرلحظه ترس و استرس باهامه دارم میمیرم

تا میتونی نفس عمیق بکش. من با همین مشکل دقیقا باردار شدم و حتی حمله هم گذروندم. این حمله گذراست. یکی دو روز دگ کلا از بین میره. 

من تو بارداری هم دارو خوردم. نگران نباش. 

تا میتونی نفس عمیق بکش. من با همین مشکل دقیقا باردار شدم و حتی حمله هم گذروندم. این حمله گذراست. یکی ...

شما چ داروهایی میخوردی تو بارداری عزیزم؟

اخه من از همین بارداری هم وحشت زدم😭

توروخدا برام دعا کن

یوگا و مدیتیشن کار کن. سعی کن نگرشت رو نسبت به موضوع عوض کنی. اول باید ببینی چه چیز راجع به بچه تو رو میترسونه. بعد سعی کن از زاویه دیگه ای بهش نگاه کنی یا به هر طریقی حلش کنی.

شما چ داروهایی میخوردی تو بارداری عزیزم؟ اخه من از همین بارداری هم وحشت زدم😭 توروخدا برام دعا کن

من ک بارداریم کاملا خود خواسته بود با ivf حامله شدم، دقیقا همون وقت ک مثبت شدم، حمله شدید بهم دست داد، بی اشتهایی شدید و تهوع و بی حالی تا چند روز داشتم، شوک شده بودم. 

دارو هم آسنترا و ماپروتیلین و الانزاپین میخوردم کل بارداری با دز ضعیف... 

باورت میشه بعد یکماه تقریبا خوب خوب شدم و بارداری تقریبا خوبی گذروندم.