2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 42 پست
پس یه مقدار اون حق داشت من تند رفتم 

بنظرم اصلا حق نداشته

من موندم چرا ی عده انقدر راحت حق میدن ب مردا ومیگن مرد توعروسی باید خوش باشه وزن بچه داری کنه

توخانواده همسر من بااینکه ادعای مردسالاری دارن اما همشون هرچی سرکار نیستن بچه رو خودشون نگه میدارن

من خودم وقتی شوهرم ازسرکا میاد انگاراز زندان آزاد شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟؟؟ اگه سربه هواس پس چطوری اعتماد میکنی بزاری پیشش تو خونه؟ سرکار میری؟؟

نه فعلا بیکارم تازه درسم تموم شده وقتایی خودم نیستم مامانم رو میذارم پیششون هیچ وقت تنها نمیذارمش

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

نظرات متفاوته چقد  

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
منم همین رو گفتم بهش بچم آخر شش ماهگیه میدونم اونجا خیلی اذیت میشه ولی تو قسمت آقایون راحت تره واقعا ...

شاغلی؟

اگه نیستی بگو پرستار نمیخوام

بزار کمکت کنه شوهرت

بخدا اینطوری بیشتر از پدربودنش لذت میبره

شوهر من صبح ساعت پنج باید میرفت شهر دیگه سرکار ومجبور بود ی ساعت رانندگی کنه اما تا دو نصف شب که بچه گریه میکرد ومن خسته وعصبی میشدم توبغلش میخوابوند 

قصدم پز دادن نیست

فقط میخوام بگم میشه عادتشون داد

شوهرم هم بامیل خوذش این کارارو‌میکنه ومن اصلا ازش نمیخوام

توبارداری هم که حالم بدیود نمیزاشتم مامانم واسم کاری کنه میگفتم بچه خواستی خودت باید کارارو انجام بدی

شاغلی؟ اگه نیستی بگو پرستار نمیخوام بزار کمکت کنه شوهرت بخدا اینطوری بیشتر از پدربودنش لذت میبره ...

نه فعلا بیکارم

پس پرستارو رد کن بره بگو هزینه اضافیه هرچند خیلی پولدارباشی اینطوری تاابد مسئولیت بچه وبچه بعدی اگ ...

الان چه جوری بهش بگم که دوباره دعوامون نشه

این برخورد همسرتون که میگه بهم میخندن واقعا قابل درک نیست یعنی چی ؟؟؟

خب ایشونم پدر بچست وظیفشونه از بچه مراقبت کنه به نطرم که خیلی طبیعیه که تو عروسی یه ساعتی رو بچه پیش باباش باشه اگر پسر باشه بچتون که دیگه بیشتر باید بفرستیش کلا مردونه    

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
الان چه جوری بهش بگم که دوباره دعوامون نشه

بزار ی مدت بگذره

بعد که همه چی عالی شد خیای آروم خیلی بامحبت وعشق ازش بخواه

بگو پشیمونم که پرستار گرفتیم چراهزینه پرستارو واسه بچه سرمایه گذاری نکنیم که بشه پس انداز آیندش

بعد از چند مدت که پرستار رفت کم کم ازش کمک بخواه مثلا بچه رومیبری بشوری حوله رونبر بگو واست بیاره

وقتی عجله واسه بیرون رفتن دازید وسط آماده کردن بچه یهو بگو آی دلم وبدو تو دستشویی وکشش بده اگه غرزد بگو ببخش عزیزم اگه میشه آمادش کن من یهو دلپیچه گرفتم

کارم طول میکشه دیرمون میشه و....کم کم خودش راه میافته

بعدم خونه مادرشوهرت که میرید واسه کمک کردن بچه روبده شوعرت بگو بگیرش زشته من بشینم دیگران واسم غدابیارن وبازم کشش بده مرداهم که دوست دارن زنشون خونه باباشون خودشیرینی کنه واست نگهش میداره

خودتو وسواس بگیرکه بچه رونسپاره به کسی

گاهی صداش کن بگو عزیزم بچه مشکلی نداره...

باقربون صدقه میشه همه کار کرد

وتشکر وقدر دانی بعدش که خیییلی مهمه

بزار ی مدت بگذره بعد که همه چی عالی شد خیای آروم خیلی بامحبت وعشق ازش بخواه بگو پشیمونم که پرستار ...

ممنون خیلی راهکارهای خوبی بود

قربونت عزیزم موفق باشی هیچیو بادعوا نخواه همیشه با درخواست مودبانه وعشق بعد چندبارم یاد آورکن وب ...

واقعا ممنونم من همیشه همینجوری ام با دعوا و طلبکارانه یه چیز رو میخوام از کسی یه ذره سیاست ندارم همیشه ام با همه دعوام میشه و به خواسته ام نمیرسم