2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 42 پست
چند وقتشه؟؟شیرخشکیه؟؟اگه آره بزار پیش مادر شوهرت😊

شش ماه شیرخشکیه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

پنبه بذار توی گوش بچت ولی باید به شلوغیعادت کنه سعی کن تلویزون روشن کنی بذاری نگاه کن اهنگ بذازی.خداییش یه جوری داخل مراسم عروسی بجه تمام پیش پدر باشه

من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو نبر با خودت اخه یه بچه کوچولو چه لذت و درکی از یه مراسم میتونه داشته باشه بذارش پیش خانو ...

خونواده خودمم دعوتن  

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

پس یه مقدار اون حق داشت من تند رفتم 

منم پارسال عروسی رفتم دخترم شش ماهش بود اخراش اینقد گریه کردکه زودشام خوردیم اومدیم شب بعدشم مامانم کمکم بود یامیفرستادم پیش شوهروداداشم اوناباز میاوردن درکل کمکم کردن تاعروسی تموم شه

💖
چرا ولی خودم اونجا خیالم راحت نیست پرستارم داره ولی همیشه وقتی میاد که خودم یا مامانم هستیم

خب پرستار داره نمیتونه پرستارش ام ببری عروسی جای ساکت نگهش داره شمام هی سر بزنید بهش

عزیزم خب معلومه مردا بچه نگه نمیدارن اونم تو عروسی!!! چه توقعی داریااا تو خونه ام به زور باید بگی د ...

نه عزیزم خیلی از مردا بچه رو نگه میدارن.اطراف من که اینطوریه.باید عادتشون داد.

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
خب پرستار داره نمیتونه پرستارش ام ببری عروسی جای ساکت نگهش داره شمام هی سر بزنید بهش

پرستارش یه دختر جوون سر به هواس اگه بیارمش بدتره یکی باید اون رو نگه داره   ضمنا بلاخره میاد قسمت خانمها که سر و صدا هست

بچت چندوقتشه؟

ببین درست ترین کار اینه که بچه رو تاشش ماهگی توشلوغی نبریش حالا ی عده میگن ب شلوغی عادتش بده بخاطر عدم آگاهیشونه حتما دراین مورد مطالعه کنید

بعد اینکه مگه اینکه آدم بچه خودشو نگه داره خنده داره که شوهرت گفته بهم‌میخندن!!!؟؟؟؟

واقعا همچین طرز فکری خنده داره نه بچه داری

دختر منم توشلوغی اذیت میشد

شش ماهگی بردمش عروسی بیشترش پیش باباش بود وآروم آخرشب فقط گریه کرد که باباباش آروم نگرفت وخودم خوابوندمش

بااینکه تا یک سال خیلی کم بردمش توشلوغی اما الان خیییلی عاشق عروسیه واجتماعیه 

سرتو درد نیارم...ب شوهرت بفهمون بچه رواز خونه بابات نیاوردی وایشونم تو بزرگ‌کردنش مسئوله

اگر عروسي باشه كه مادرشوهرم دعوت نباشه جفت بچه هام رو با خودم عروسي نميبرم مگر اقوام درجه ١

ميزارم پيش ايشون حتي ماهي دوسه بار رستوران ميرم يا مهموني دوستانه بچه نميبرم

ولي اگر مادرشوهرم باشه و بچه رو ببرم وقتي شيرش رو خورد ميفرستم مردونه پيش باباش

كلا همسرم از اينكه بچه نگه داره مشكلي نداره خيلي هم لذت ميبره

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
بچت چندوقتشه؟ ببین درست ترین کار اینه که بچه رو تاشش ماهگی توشلوغی نبریش حالا ی عده میگن ب شلوغی عا ...

منم همین رو گفتم بهش بچم آخر شش ماهگیه میدونم اونجا خیلی اذیت میشه ولی تو قسمت آقایون راحت تره واقعا نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنن فکر میکنه حالا که پرستارم گرفته خودش از زیر بار مسئولیت میتونه شونه خالی کنه